Podul hobanat de la Galaţi. A început montarea părţilor metalice ale tablierului

0
0
tablier
sursa: CJ Galaţi

O nou─â etap─â important─â la podul hobanat al Drumului de Centur─â din Gala┼úi, cea mai complex─â construc┼úie realizat─â ├«n ora┼čul de la Dun─âre de la Revolu┼úie ├«ncoace. Muncitorii au ├«nceput montarea tablierului. La final, construc┼úia va fi ├«nalt─â c├ót un bloc cu 24 de etaje.

Constructorii de pe ┼čantierul podului hobanat au ├«nceput montarea p─âr┼úile metalice ale tablierului. Se lucreaz─â la grinzile principale ale tablierului, la diafragme ┼či leg─âturile dintre ele. Au fost aduse deja peste 1000 de tone de piese metalice.┬á

┬áPodul hobanat este o construc┼úie unic─â ├«n regiunea sud-est a Rom├óniei ┼či va avea 62 de metri ├«n─âl┼úime. La final, va fi c├ót un bloc cu 24 etaje. Obiectivul va avea patru benzi de circula┼úie ┼či va scurta lungimea actualei variante ocolitoare a Gala┼úiului. Podul va avea o lungime de aproximativ 500 de metri liniari ┼či este prev─âzut cu patru benzi de circula┼úie.

Podul hobanat face parte din Drumul de Centur─â.┬áInvesti┼úia de aproximativ 40 de milioane de euro prevede modernizarea a 10,45 km de drum, care pe unele por┼úiuni va avea patru benzi de circula┼úie, piste pentru bicicli┼čti, cu o lungime total─â de 6,5 km. Vor fi realizate, de asemenea, cinci sensuri giratorii.

V─â recomand─âm ┼či:┬á

Operaţiune complexă la Podul peste Dunăre. Japonezii vor monta cablurile principale pe o distanţă de 2 kilometri

Orban, la podul peste Dunăre de la Brăila: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţiiUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite