Nicuşor Dan anunţă un loc de joacă „unic în Bucureşti”, în valoare de 500.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin (Arhivă)
FOTO Inquam Photos / George Călin (Arhivă)

Primarul Capitalei, a informat luni, pe pagina de Facebook, că în zilele următoare va fi demarată, prin intermediul ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru un proiect de amenajare a unui loc de joacă unic în Bucureşti, situat în zona de nord a parcului Regele Mihai I (Herăstrău), pe amplasamentul numit „la Rampe”.

Valoarea totală a investiţiei va fi de circa 500.000 de lei cu TVA. 

„Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii 'Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi', unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit „la Rampe”. 

Investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare", a anunţat pe Facebook, Primarul Capitalei. 

De asemenea, Nicuşor Dan menţionează că durata apreciată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite