Stiri despre fonduri europene

  2678 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contracte pe bani europeni, majorate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contracte pe bani europeni, majorate

  Şefii Consiliului Judeţean (CJ) au solicitat Ministerului Dezvoltării suplimentarea contractelor semnate în 2008 pentru reabilitarea Mănăstirii Golia şi construirea Centrului Expoziţional „Moldova“.

 • Căldură pe bani de la slovaci sau de la Uniunea Europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căldură pe bani de la slovaci sau de la Uniunea Europeană

  Două variante ar putea salva CET Energoterm de la ruină, iar pe reşiţeni, de frig: asocierea sau accesare de fonduri europene. Soarta societăţii de termoficare este incertă, iar soluţiile de salvare ale municipalităţii se bat cap în cap cu cele ale conducerii CET.

 • Drumul Iaşi- Vaslui, blocat în contestaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumul Iaşi- Vaslui, blocat în contestaţii

  Deşi lucrările au fost adjudecate unei firme din Portugalia la şapte luni de la organizarea licitaţiei, contractul de refacere a DJ 248 pe bani europeni nu poate fi semnat.

 • UBB are un oficiu destinat accesării fondurilor europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UBB are un oficiu destinat accesării fondurilor europene

  Universitatea "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca a inaugurat, astăzi, Oficiul de accesare a fondurilor europene, care va oferi consultanţă şi asistenţă în faza de accesare a proiectelor cu finanţare europeană, dar şi în implementarea acestora.

 • Braşovul atacă programul “Leader” cu consultanţă spaniolă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovul atacă programul “Leader” cu consultanţă spaniolă

  Noul tip de finanţare, cu fonduri europene neambursabile, este o premieră pentru România, decizia fiind tranferată către sectorul privat. Programele vor fi derulate prin Grupurile de Acţiune Locală (GAL), la nivelul ţării existând 111 organisme de acest fel, din care 5 la Braşov.

 • Triplă escrocherie cu locuinţe ANL şi fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triplă escrocherie cu locuinţe ANL şi fonduri europene

  Gălăţeanul Victor Roşu a fost arestat după ce a jumulit mai mulţi naivi cărora le-a promis locuinţe ANL şi fonduri europene. Serviciul Teritorial Galaţi al DNA investighează o triplă escrocherie cu fonduri europene şi locuinţe ANL.

 • Proiect transfrontalier de 600.000 de euro pentru transport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect transfrontalier de 600.000 de euro pentru transport

  Reprezentanţii oraşelor Arad şi Gyula au lansat astăzi proiectul de dezvoltare a reţelelor de transport. Prin acest proiect, în valoare de 600.000 de euro, cu finanţare europeană, se vor realiza studii de trafic în cele două oraşe. Un alt scop al proiectului, pentru care au fost atrase fonduri europene, este să ofere studii şi soluţii care privesc şi legături rutiere rapide între oraşul românesc şi municipalitatea parteneră d

 • Brăila:Debarcader pe Dunăre de 350.000 de euro, în calea iernii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Debarcader pe Dunăre de 350.000 de euro, în calea iernii

  Înfiinţată în acest an, parcarea pentru nave a atras până acum o sută de proprietari de ambarcaţiuni scumpe. Debarcaderul Turistic a fost făcut cu 350.000 de euro, din fonduri europene în cadrul proiectului de modernizare a Falezei Dunării şi este administrat de Braicar.

 • Lista cu proiectele Iaşiului pe fonduri europene se subţiază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista cu proiectele Iaşiului pe fonduri europene se subţiază

  Şefii Primăriei au anunţat că din cele opt proiecte, pe care doreau să le depună pe axa 1 a Programului Operaţional Regional pentru a accesa 111 milioane de euro nerambursabili, ar putea depune până la mijlocul anului doar şase

 • Băsescu: Avem o problemă uriaşă în a absorbi fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: Avem o problemă uriaşă în a absorbi fonduri europene

  Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut faţă de vicepreşedintelui Băncii Europene de Investiţii că România "are o problemă uriaşă" în ce priveşte capacitatea de a absorbi fonduri europene. Şeful statului a admis caă cele mai multe probleme sunt la Ministerul Transpoturilor şi a precizat că nu este mulţumit de cifrele din proiectul de buget pe 2010, pe care îl are spre promulgare.

 • Sistemul de accesare a fondurilor europene s-ar putea prăbuşi în câteva luni, spun ONG-urile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sistemul de accesare a fondurilor europene s-ar putea prăbuşi în câteva luni, spun ONG-urile

  Coaliţia „ONG-uri pentru fonduri structurale“, formată din şapte organizaţii neguvernamentale, va trimite astăzi o scrisoare premierului Emil Boc pentru a-i atrage atenţia asupra disfuncţionalităţilor din sistemul de accesare a fondurilor europene din România, sistem aflat în pericol iminent de a intra în colaps în următoarele luni.

 • O letoniancă face voluntariat la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O letoniancă face voluntariat la Brăila

  Tânăra de 22 de ani, regizor şi scenograf în Riga, este fascinată de teatrul brăilean. Şi-a făcut prieteni în rândul tinerilor de la Clubul "Voltin"

 • Fondurile europene salvează bugetul Clujului în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondurile europene salvează bugetul Clujului în 2010

  Consiliul Judeţean Cluj, precum şi regiile şi societăţile comerciale din subordine vor încerca, în 2010, în condiţiile unui buget central „sărac“, să se descurce din resurse proprii şi din fonduri europene, a precizat preşedintele Alin Tişe.

 • Bucureşti: Hanul Gabroveni - „Casa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Hanul Gabroveni - „Casa" boschetarilor devine centru cultural

  După ce au organizat în toamna anului trecut un concurs de proiecte pentru restaurarea acestei clădiri, Ordinul Arhitecţilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Centrul de proiecte cultural ArCub au decis câştigătorul. Startul lucrărilor se va da în luna martie a acestui an, cu termen de finalizare în 2011.

 • Profesorii clujeni vor lua cursuri pe fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii clujeni vor lua cursuri pe fonduri europene

  Potrivit Inspectoratului Şcolar al Judeţului Cluj, anual în jueţ se defăşoară în jur de 25 de parteneriate şcolare şi circa 20 de cadre didactice beneficiază de stagii de formare continuă.

Modifică Setările