Nicușor Dan vrea să acceseze fonduri europene pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic din Capitală

0
Publicat:

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a avut o întâlnire cu viceguvernatorul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, Tomá Boček, pentru a discuta posibilitatea obținerii de fonduri destinate consolidării clădirilor cu risc seismic din București.

Nicușor Dan s-a întâlnit cu viceguvernatorul BDCE FOTO Facebook
Nicușor Dan s-a întâlnit cu viceguvernatorul BDCE FOTO Facebook

Edilul a subliniat importanța identificării tuturor surselor de finanțare disponibile pentru a accelera procesul de consolidare a imobilelor, considerate periculoase din punct de vedere seismic.

 „Am avut săptămâna aceasta o întâlnire cu viceguvernatorul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, Tomáš Boček, în cadrul căreia am discutat despre posibilitatea obținerii de fonduri pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic din Capitală. Este important să identificăm toate sursele de finanțare disponibile astfel încât să putem accelera procesul de consolidare a imobilelor care reprezintă un risc din punct de vedere al siguranței.” a împărtășit Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook:  

Primarul Capitalei a subliniat necesitatea demarării unor etape de discuții tehnice între specialiști și a căutării unor căi eficiente de colaborare cu instituțiile financiare europene.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite