Stiri despre beijing

  453 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gilles Simon a câştigat în trei ore la Beijing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gilles Simon a câştigat în trei ore la Beijing

  Jucătorul francez de tenis Gilles Simon a avut nevoie de peste trei ore (186 de minute) pentru a-l învinge (6-7, 6-4, 7-6) pe germanul Michael Berrer. El s-a calificat astfel în sferturile de finală ale turneului de la Beijing.

 • Monica Niculescu a pierdut la dublu, la Beijing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monica Niculescu a pierdut la dublu, la Beijing

  Perechea Monica Niculescu / Shahar Peer (România / Israel) a fost eliminată astăzi, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Beijing (China).

 • Perechea Niculescu/Peer s-a calificat în turul doi la Beijing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Perechea Niculescu/Peer s-a calificat în turul doi la Beijing

  Perechea Monica Niculescu/Shahar Peer (România/Israel) s-a calificat, luni, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Beijing (China), dotat cu premii în valoare totală de 4,5 milioane de dolari.

 • Serena, forfait pentru turneele de la Tokyo şi Beijing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serena, forfait pentru turneele de la Tokyo şi Beijing

  Aflată încă pe locul unu mondiale, americanca Serena Williams nu va participa în următoarele două săptămâni la turneele WTA programate în Tokyo şi Beijing, ea preferând să îşi continue programul de refacere după accidentarea la piciorul drept.

 • Război diplomatic între China şi Japonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război diplomatic între China şi Japonia

  Beijingul a anunţat suspendarea contactelor la nivel înalt cu Tokyo. Criza diplomatică dintre China şi Japonia escaladează în fiecare zi după incidentul maritim de la începutul lunii când o navă chineză a intrat în coliziune cu două ambarcaţiuni nipone.

 • Liber la naşteri: China se pregăteşte de o explozie demografică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la naşteri: China se pregăteşte de o explozie demografică

  Autorităţile de la Beijing vor pune capăt, după 30 de ani, politicii „un singur copil pe familie“.  Îmbătrânirea populaţiei şi nevoia de forţă de muncă sunt principalele motive pentru care guvernul chinez vrea să renunţe  la politica „maximum un copil într-o familie“.

 • Exporturile Chinei ameninţă economia SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exporturile Chinei ameninţă economia SUA

  Excedentul comercial al Chinei ar putea depăşi, pentru a treia lună consecutiv, suma de 20 de miliarde de dolari, iar oficialii americani sunt tot mai îngrijoraţi. Economia statului chinez continuă să avanseze, în timp ce SUA se confruntă cu încetinirea ritmului de creştere economică şi o rată a şomajului uriaşă.

 • Din Beijing a ajuns patron la Călăraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din Beijing a ajuns patron la Călăraşi

  A lăsat Asia pentru Călăraşi. Un chinez, originar din Beijing s-a stabilit, de 10 ani, în oraşul de pe malul Borcei, unde a pus bazele unei mici afaceri.

 • În ajutorul Chinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ajutorul Chinei

  Beijingul a reuşit să construiască cea mai puternică maşină de export de la revoluţia industrială.

 • Preţul vieţii pentru o tânără româncă tratată de cancer în China: 450.000 de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţul vieţii pentru o tânără româncă tratată de cancer în China: 450.000 de dolari

  Cristiana Mîţu, o tânără de 21 de ani din Timișoara, a fost diagnosticată cu cancer osos în luna mai a anului trecut. Familia tinerei ani a cheltuit până acum 300.000 de dolari pentru tratamentele făcute la o clinică din Beijing, singurul loc unde Cristiana a primit o şansă la viaţă. Tânăra trebuie să continue însă tratamentul care o mai costă 150.000 de euro.

 • Disident chinez refuzat de Beijing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Disident chinez refuzat de Beijing

  Un fost student, exilat după ce a cerut „libertate“ în Piaţa Tiananmen, vrea să se întoarcă acasă, dar China nu-l primeşte. După 21 de ani de la masacrul din Piaţa Tiananmen , Wu’er Kaixi, unul dintre foştii „duşmani“ ai autorităţilor de la Beijing, nu este lăsat să se repatrieze.

 • China învinge Germania cu 1-0
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China învinge Germania cu 1-0

  În timp ce China stimulează activitatea economică globală, pasivitatea germană provoacă efecte de bumerang. Hu Jintao a înţeles că bunăstarea Chinei depinde de restul lumii, pe când Merkel şi-a izolat ţara de criza care-i macină pe vecini.

 • Formulă niponă adaptată în China
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formulă niponă adaptată în China

  Când i-a căzut sub ochi un studiu intitulat „Triburile de furnici“, despre situaţia tinerilor care locuiesc în oraşul-dormitor Tiangjialing, de la periferia Beijingului, inginerul pensionar Huang Rixin (78 de ani) a decis că va îndrepta lucrurile.