Stiri despre balonare

  112 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Te supără gazele abdominale?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Te supără gazele abdominale?

  Uneori deranjează atât de tare, încât putem confunda gazele abdominale cu alte probleme de sănătate, mai grave. Durerile severe de stomac şi crampele care însoţesc gazele pot indica apariţia unui ulcer.

 • De ce te balonezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te balonezi

  Balonarea afectează aproximativ 30% din populaţia Globului, an de an. De vină pentru senzaţia de balon în stomac pot fi alimentele, însă în spatele acestui simptom se pot afla şi afecţiuni grave.

 • Leacuri care te scapă de criza biliară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri care te scapă de criza biliară

  Ai dureri foarte mari în partea dreaptă, ţi-e greaţă şi te simţi balonată? E posibil să suferi de o criză biliară, mai ales dacă ai consumat sosuri, grăsimi şi alcool.

 • Ce putem trata cu levănţică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce putem trata cu levănţică

  Cine şi-a putut închipui că un medicament poate să miroase atât de frumos? Levănţica figurează încă din vechime pe lista celor mai apreciate plante vindecătoare, iar de curând s-a stabilit că unul dintre componentele sale poate juca un rol important în tratarea cancerului.

 • Ce poţi trata cu levănţică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu levănţică

  De câteva secole bune, levănţica este recunoscută şi preţuită pentru parfumul ei delicat şi relaxant dar şi pentru proprietăţile curative. Este o plantă care nu ar trebui să lipsească din grădina ta fiindcă proprietăţile sale sunt absolut miraculoase.

 • Cele mai bune şi cele mai nocive alimente când
eşti balonat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune şi cele mai nocive alimente când eşti balonat

  Te poţi chinui oricât să ţii dietă şi să faci sport – dacă eşti balonat, toate eforturile par inutile. E bine să ştii că neplăcuta problemă poate ceda cu dieta potrivită sau poate persista dacă mănânci ce nu trebuie.

 • Remedii naturale împotriva balonării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale împotriva balonării

  Dacă te confrunţi cu senzaţia de balonare, află că sunt câteva remedii naturale pe care poţi să le încerci ca s-o combaţi. Iată care sunt acestea!

 • Minunatele beneficii ale boabelor de muştar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minunatele beneficii ale boabelor de muştar

  Bobiţele de muştar alb, care asezonează atât de savuros carnea de vită, şi care dau un gust excelent marinatelor, fac deliciul gospodinelor de mai bine de 3000 de ani.

 • 10 remedii care alină durerile de stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 remedii care alină durerile de stomac

  Te arde stomacul, balonările sunt la ordinea zilei şi nu mai ştii cum să scapi de crampe? Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne spune cum scăpăm de durerile abdominale.

 • Ce rişti dacă te deshidratezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce rişti dacă te deshidratezi

  Apa joacă un rol major în fiecare proces biologic al corpului tău. Gândeşte-te că reprezintă mai mult de jumătate din greutatea ta, mai precis 65%. Impresionant, nu? Vara, dacă pierzi chiar şi numai 2% din acest procent, ai de suferit din cauza eliminării mai intense a lichidelor.

 • Boli frecvente ale omului modern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boli frecvente ale omului modern

  Te împarţi între responsabilităţile profesionale şi îndatoririle casnice. Când stresul face parte din cotidian, apar problemele de sănătate. Specialistul nostru îţi spune care sunt afecţiunile cauzate de modul de viaţă în societatea modernă şi ce remedii există pentru ele.

 • Principalele cauze ale balonării: de la mâncarea reîncălzită la exerciţiile în exces
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele cauze ale balonării: de la mâncarea reîncălzită la exerciţiile în exces

  Pentru mulţi oameni gazele din stomac şi flatulenţa sunt o sursă reală de disconfort şi o problemă stânjenitoare, chiar dacă pentru câţiva băieţi adolescenţi ar putea părea amuzant. Cantitatea de gaze eliminată de un adult în cursul unei zile variază între 200 mililitri şi doi litri, ca rezultat al excesului de aer din stomac sau din cauza unei bacterii din burtă.

 • Fără probleme digestive de Sărbători!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără probleme digestive de Sărbători!

  Dacă ai stomacul sensibil, de Sărbători poţi avea mai multe probleme. Însă şi dacă eşti sănătos este bine să iei unele măsuri preventive, cu atâtea bucate consistente. De aceea, pregăteşte-ţi din timp trusa de prim ajutor.

 • Cum să scapi de problemele digestive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de problemele digestive

  Arsurile, durerile stomacale şi balonările creează un disconfort digestiv, iar netratate, pot duce la apariţia unor afecţiuni digestive, precum gastrită, ulcer sau reflux gastroesofagian. Printre cei mai comuni factori care duc la apariţia acestor simptome neplăcute se numără: alimentaţia dezechilibrată, stresul şi lipsa somnului.

 • 7 greşeli care duc la balonare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 greşeli care duc la balonare

  De vină pentru neplăcuta senzaţie de balonare este nu doar ceea ce mâncăm, ci şi obiceiurile pe care le avem, cum ar fi vorbitul în timpul mesei. Chiar şi poziţia corpului contează atunci când mâncăm. Află ce schimbări trebuie să faci ca să scapi de această problemă!

 • Sfaturi ca să eviţi balonarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi ca să eviţi balonarea

  Meteorismul abdominal, cum este numită balonarea în termeni medicali, este cel mai adesea consecinţa unor obiceiuri nesănătoase. Mâncatul în grabă, fumatul şi stresul provoacă acumulare de gaze.

 • Tonice din natură pentru ficatul obosit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tonice din natură pentru ficatul obosit

  Când acest laborator complex al organismului oboseşte, apar balonarea, constipaţia, greţurile şi oboseala. Acestea sunt semne că ficatul are nevoie de ajutor. Află în continuare care sunt cele mai bune remedii naturale.

Modifică Setările