Ce durere dispare cu ghimbir

0
0

Ghimbirul şi-a câştigat numele de super aliment datorită proprietăţilor sale datorită cărora cu el se poate trata diverse afecţiuni.

Un condiment ce nu ar trebui să îţi lipsească niciodată din casa ta. Fie că îl foloseşti la prepararea unei limonade , fie că îl foloseşti la prepararea diverselor feluri de mâncare sau doar la o salată, ghimbirul pe lângă gustul unic pe care îl oferă, va activa organismul uman şi va favoriza procesul de ardere al grăsimilor.

Energizant şi stimulent digestiv

Unul dintre cele mai bune remedii împotriva răcelii şi al senzaţiei de greaţă, care totodată îţi şi întăreşte imunitatea, ghimbirul este o veritabilă sursă de calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu dar şi proteine, carbohidraţi şi fibre.

Consumul de ghimbir favorizează apariţia enzimelor cu rol în absorbţia eficientă a nutrimenţilor şi  astfel combate cu succes disconfortul digestiv mai ales dacă aia vut parte de o masă îmbelşugată.

Te scapă fără nici un fel de problemă de balonare, indigestie şi în acelaşi timp contribuie la tonifierea musculaturii tractului digestiv şi scade cantitatea de acid gastric.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari leacul pentru durerea de sciatică!

Aşa obţii cel mai hidratant gel de duş!

Uleiuri esenţiale eficiente în psoriazis

Mai multe - Viață sănătoasă

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite