Articol publicitar

(P) Un probiotic special i-a impresionat pe medici: sunt surprinşi de cât de repede acţionează

0
0
ProCombo
ProCombo

Preparatul special a captat atenţia medicilor din SUA şi Europa, iar aceştia au rămas surprinşi de rapiditatea cu care acţionează. Probioticul a intrat şi în vizorul specialiştilor români şi deja şi-a găsit locul în practica acestora.

Probioticul excepţional poartă denumirea comercială de ProCombo. Acesta este fabricat de o companie lider mondial, după tehnologia patentată DuoCapTM (capsulă în capsulă), care îi garantează calităţile.

15 mld. bacterii bune

Datorită acesteia, într-o capsulă ProCombo se află cantitatea maximă de bacterii probiotice vii – 15 miliarde. DuoCapTM permite produsului ProCombo să livreze întreaga cantitate de bacterii "bune" direct în intestinul subţire, unde acestea colonizează şi încep imediat să acţioneze. Din acest motiv ProCombo are efect rapid, care se simte încă de la începerea administrării.


Schemă dizolvare ProCombo

image

Cel mai inovativ produs

În decurs de doar doi ani ProCombo a ajuns printre cele mai preferate probiotice. Experienţa cazurilor locale a confirmat calităţile speciale ale produsului şi ProCombo este deja în locurile fruntaşe ale ”Celor mai buni”. Nu întâmplător somităţi din domeniul farmaceutic i-au conferit titlul de ”Cel mai inovativ produs al anului 2016” la târgul internaţional Pharm Expo din Napoli, Italia. Premiul a fost înmânat nu de oricine, ci de însuşi preşedintele comisiei – prof. Mariano Marota din Roma.

Respectatul specialist din Roma prof. Mariano Marota a ales şi a premiat ProCombo ca fiind cel mai inovativ produs de pe piaţa din Italia pentru anul 2016 în timpul expoziţiei Pharmexpo din Napoli.

image

Ajută stomacul să funcţioneze bine

ProCombo reduce senzaţia de greutate în stomac şi balonarea, chiar şi la persoane cu alimentaţie nesănătoasă şi neregulată. Acesta ajută pentru un scaun zilnic regulat (în special în caz de constipaţie), în acest fel ajutând organismul să elimine toxinele acumulate. ProCombo este foarte preţios şi pentru persoanele care urmează un tratament cu antibiotice, deoarece previne cu succes apariţia diareii acute şi a altor probleme stomacale.

Vedeţi mai multe despre probioticul unic ProCombo aici 

advert

Vedeţi mai multe despre probioticul unic ProCombo aici

Mai multe - Sănătate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite