Amănunte cutremurătoare de la înmormântarea tânărului cu HIV din Segarcea. O fostă iubită a băiatului a aflat abia atunci de boala acestuia

Amănunte cutremurătoare de la înmormântarea tânărului cu HIV din Segarcea. O fostă iubită a băiatului a aflat abia atunci de boala acestuia

După ce a aflat o ţară întreagă de povestea tânărului din Segarcea, care şi-a infectat cu bună-ştiinţă fostele iubite cu HIV, şi presa internaţională a început să scrie despre Daniel Secu din Dolj. După „Daily Mail”, şi „The Mirror” a publicat un material în care vorbeşte despre cazul cutremurător al băiatului infectat cu HIV. Ca detaliu, „The Mirror” descrie momentele tragice întâmplate la înmormântarea lui Daniel.

Fostele iubite ale tânărului cu HIV din Segarcea s-au certat între ele în faţa procurorilor. Fetele au recunoscut că făceau sex cu el, deşi ştiau că e bolnav

Fostele iubite ale tânărului cu HIV din Segarcea s-au certat între ele în faţa procurorilor. Fetele au recunoscut că făceau sex cu el, deşi ştiau că e bolnav

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV. Două fete sunt internate în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Una dintre acestea a ajuns să cântărească 30 de kilograme. Chemate la audieri de procurori, câteva dintre fostele iubite s-au luat la harţă în faţa oamenilor legii.

„Casanova“ din Segarcea, care ar fi îmbolnăvit zeci de oameni cu HIV, face ocolul lumii. Daily Mail: „Un seducător fără scrupule”

„Casanova“ din Segarcea, care ar fi îmbolnăvit zeci de oameni cu HIV, face ocolul lumii. Daily
Mail: „Un seducător fără scrupule”

Înfiorătorul caz din oraşul doljean Segarcea unde Daniel Secu (24 de ani), bolnav de SIDA, ar fi îmbolnăvit zeci de tinere cu HIV a ajuns şi în presa internaţională. Publicaţii precum Daily Mail, Yahoo News şi 24horas.cl (Chile) redau cumplita întâmplare şi fac referiri la tânăr drept un „Romeo local“, un „Casanova local“, un „Lothario“ local (seducător fără scrupule din literatura europeană).

În democraţie, teoretic, cetăţenii îşi mandatează, prin vot, reprezentanţi care să conducă treburile obşteşti în numele lor. Practica demonstrează că nu prea ştim bine nici pe cine dar nici pentru ce votăm. Pare că indiferent de vot, tot acolo ajungem: politicienii îşi schimbă doar părul nu şi năravul,  mai ales când multe din treburile ţării se decid în alianţe internaţionale.

Acest noiembrie al anului 2014 ne aduce alegeri generale în ambele state româneşti. Scrutinurile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie vor fi încheiate la Chişinău pe 30 noiembrie. Dacă cineva îşi închipuie  că alegerile interne din cele două state nu au o miză (cea geo-politică) mai mare decât DNA-urile şi numirile politice în instituţiile de stat, se înşală amarnic.

acum 2 zile · comentarii (1)

Ultimele zile de campanie prezidenţială debutează cu fenomene paranormale. De pildă, un interviu al candidatului ACL Klaus Iohannis, acordat la Pro TV, dispare de pe site în mod misterios, cam ca navele din Triunghiul Bermudelor. La fel a dispărut şi invitaţia adresată Monicăi Macovei pentru următoarea emisiune. Cui îi e frică de Pro TV? (vezi foto).

acum 2 zile · comentarii (12)

Întâiul discurs - destinat cancelariilor de pe mapamond şi opiniei publice - al europeanului Jens Stoltenberg, în noua sa calitate, de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice, a fost rostit, simbolic, sub auspiciile Fondului German Marshall al Statelor Unite. Departe de a fi o personalitate defensivă, concesivă, cu orice preţ, noul oficial al NATO a optat pentru un „duş rece“ aplicat celor care mai visează la un nou Pact Ribbentrop-Molotov.

acum 2 zile · comentarii (5)

Matematica! Cei atraşi de această regină a cunoaşterii umane au libertatea de observa şi imagina noi lumi. Natura doar încearcă să imite perfecţiunea sistemelor şi regulilor matematice… În acelaşi timp rareori se întâmplă ca Natura şi toate celelate ştiinţe care se ocupă cu misterele ei să nu aibă nevoie de o schelărie matematică.

acum 2 zile · comentarii (1)

Sfârşitul de săptămână a adus, la Opera din Constanţa, debutul ediţiei XXXX a Festivalului Internaţional al Muzicii şi Dansului, moment aniversar al celui mai „bătrân” festival de gen din ţară, onorat cum se cuvine şi prin diversitatea reperelor incluse în programul ce se derulează între 25 octombrie-23 noiembrie, dar şi prin premiera baletului Romeo şi Julieta de Prokofiev, prezentat chiar în deschidere.

acum 2 zile · comentarii (0)

„Nasc şi la Moldova oameni“... Bucureştiul intră şi el în rândul lumii şi omagiază cei 250 de ani trecuţi de la stingerea marelui compozitor francez Jean-Philippe Rameau (1683-1764) prin cea de-a IX-a ediţie a Festivalului de Muzică Veche. Evenimentul începe joi, cu concertul-spectacol „Rameau – Le Musicien du Roi“, la Palatul Cotroceni, şi are ca highlight concertul „Rameau – 250“, susţinut la Biserica Anglicană de clavecinista Raluca Enea.

acum 2 zile · comentarii (0)

Ideea de a-i aduna într-o distribuţie şi de a-i vedea într-un spectacol altfel, în genul musicalului cu care şcoala îi familiarizează mai puţin pe unii dintre cei mai reprezentativi şi promiţători actori din tânăra generaţie mi se pare a fi unul dintre cele mai serioase atuuri ale celei de-a XXIV ediţie a Festivalului Naţional de Teatru.

acum 2 zile · comentarii (0)

Se numeşte tanti Ioana şi are 80 de ani. Locuieşte în comuna Rast, din Dolj, şi casa ei a fost spulberată de inundaţii în anul 2006. Acum, la aproape şapte ani distanţă, tanti Ioana vine zilnic la ruinele casei sale, ba chiar se aşază şi pe banca unde, cu ani în urmă, îşi petrecea serile alături de alte vecine.

acum 2 ani · comentarii (3)
Postari Recente