Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii locatarilor. Oamenii: „Este în vacanţă în Grecia, iar noi am rămas cu facturile neplătite“ FOTO VIDEO

Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii locatarilor. Oamenii: „Este în vacanţă în Grecia, iar noi am rămas cu facturile neplătite“ FOTO VIDEO

Administratora Asociaţiei de Proprietari nr.26 din cartierul Brazda lui Novac este acuzată că a fugit cu banii locatarilor, iar acum este de negăsit. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Muzeul dedicat lui „Constantin Brâncuşi“, realizat în proporţie de 6%. Consiliul Judeţean cere daune morale şi moratorii firmei care a câştigat licitaţia

Muzeul dedicat lui „Constantin Brâncuşi“, realizat în proporţie de 6%. Consiliul Judeţean cere daune morale şi moratorii firmei care a câştigat licitaţia

Lucrările la muzeul unic în România dedicat lui „Constantin Brâncuşi“ ar fi trebuit să fie finalizate în anul 2015, însă investiţia a fost realizată doar în proporţie de 6%. Consiliul Judeţean Dolj a reziliat contract cu firma constructoare, iar pentru că a pierdut fondurile europene din cauza nerealizării proiectului a cerut daune morale şi moratorii în instanţă.

Cu toate bubele pe care le-a avut, administratia Oprescu reuseste performanta sa fie singura care a realizat un segment viabil de pistă pentru biciclete în Bucureşti, pe Calea Victoriei. Este adevărat, multe piste realizate pe vremea lui Oprescu au fost desfiinţate, pentru că erau periculoase, însă şi pe vremea lui Firea a fost desfiinţată o bandă RATB.

acum 4 zile · comentarii (0)

Este realmente seducător sunetul corzilor Orchestrei Filarmonice din Israel. Iar când la pupitrul dirijoral se află Zubin Mehta, momentul capătă semnificaţii speciale; ce depăşesc sfera strict profesională. Este zona în care s-a împlinit prioritar evoluţia artistică a maestrului; în ultimii zeci de ani! Este o comunicare benefică, stimulatoare, în ambele sensuri.

acum 4 zile · comentarii (0)

În Miercurea uraganului, 20 Septembrie, la Sala Mare a Palatului, Berlioz – La Damnation de FaustCorul şi Orchestra Filarmonicii „George Enescu” (maestru de cor: Ion Iosif Prunner), Dirijor: John Nelson, Director multimedia: Petrika Ionesco, Solişti: Clémentine Margaine (Marguerite), Peter Hoare (Faust), Nicolas Testé (Méphistophélès), Şerban Vasile (Brander)

acum 4 zile · comentarii (1)

Dintre toate problemele acute ale Capitalei României, cu câteva milioane de locuitori, cu avalanşe de navetişti veniţi zilnic, la muncă, cu milioane de maşini ale locuitorilor, firmelor, transportului în comun, plus cele aflate în tranzit, blocajele rutiere, în loc să fie rezolvate, au paralizat oraşul. Un Bucureşti blocat fără speranţă, chiar panicat după mesajele pompieristice ale edilului şef Gabriela Firea, pe 20 septembrie.

acum 5 zile · comentarii (5)

După ce asculţi discursurile şefilor de state în cadrul Adunării General a ONU (ceea ce am făcut cu multă atenţie de foarte mult timp), inevitabil, ajungi la concluzia că, după asta, nu poate să urmeze decât o nouă epocă de aur în existenţa umanităţii.

acum 5 zile · comentarii (10)

„Nu ştiu despre ce să povestesc. Despre moarte sau despre iubire? Sau este acelaşi lucru, despre ce? Ne căsătorisem recent. Încă mai mergeam pe stradă ţinându-ne de mână, chiar dacă ne duceam la magazin. Mereu amândoi. Eu îi spuneam lui: «Te iubesc!». Dar încă nu ştiam ce mult îl iubeam“. Aşa începe primul monolog din volumul „Dezastrul de la Cernobîl“, de Svetlana Aleksievici (Editura Corint).

acum 5 zile · comentarii (63)

9 septembrie a fost un maraton muzical, mi-l amintesc, început la Sala Radio, cu vioara emoţionantă, străvezie, a lui Dmitry Sitkovetsky, şi sfârşit cu un Bruckner – Simfonia a IV-a „Romantica” – plin de viaţă, de corp, în interpretarea minunatei Münchner Philharmoniker, sub bagheta (cu totul minimalistă) a lui Valery Gergiev.

acum 5 zile · comentarii (0)

La o primă vedere, lucrurile merg foarte bine pentru PSD şi nu ar trebui să existe motive de nervozitate. De fapt, din punct de vedere politic, partidul domnului Dragnea se află în cea mai bună situaţie, din câte ar fi putut să spere în ultimii ani. Şi atunci de ce sunt membrii şi simpatizanţii partidului din ce în ce mai irascibili şi mai agresivi?

acum 5 zile · comentarii (71)

Se numeşte tanti Ioana şi are 80 de ani. Locuieşte în comuna Rast, din Dolj, şi casa ei a fost spulberată de inundaţii în anul 2006. Acum, la aproape şapte ani distanţă, tanti Ioana vine zilnic la ruinele casei sale, ba chiar se aşază şi pe banca unde, cu ani în urmă, îşi petrecea serile alături de alte vecine.

acum 5 ani · comentarii (3)
Postari Recente