Poliţist accidentat în timpul unei misiuni

Poliţist accidentat în timpul unei misiuni

Un poliţist a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce, în timpul unei acţiuni, a fost accidentat de o maşină. Acesta era însoţit de alţi doi colegi şi filau un cuplu, despre care aveau informaţii că ar avea o activitate infracţională. Încercând să-i oprească în trafic, femeia aflată la volan a demarat şi l-a lovit pe unul dinter ei.

Colonul iritabil, afecţiunea „vieţii moderne“, afectează mii de tineri. Care sunt principalii factori declanşatori

Colonul iritabil, afecţiunea „vieţii moderne“, afectează mii de tineri. Care sunt principalii factori declanşatori

Sindromul colonului iritabil este o afecţiune despre care auzim tot mai des vorbindu-se, şi asta pentru că modul de viaţă actual ”oferă” toate condiţiile pentru a o produce: sedentarism, stres, alimentaţie nesănătoasă sunt doar câteva şi cele mai frecvente cauze. Terapia cu plante este de mare ajutor, în paralel cu eliminarea cauzelor şi un tratament prescris de medic, atunci când se impune.

Noi amănunte în ancheta privind crima de la Vişeu de Jos. Ipoteză: poliţistul ar fi fost ucis din cauza unei amenzi

Noi amănunte în ancheta privind crima de la Vişeu de Jos. Ipoteză: poliţistul ar fi fost ucis din cauza unei amenzi

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul anchetei de la Vişeu de Jos. Poliţitul Gheorghe Nistor ar fi fost ucis între orele 10.00 şi 11.00, cel puţin asta reiese din comunicatul remis presei de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. Acesta l-a amendat contrabenţional pe unul dntre fraţi, cu câteva zile în urmă, pentru tulburarea liniştii publice.

Nimic mai uşor decât să te joci cu miliardele de lei. Când e vorba de proiecţii bugetare multianuale, aşa cum le avem pe cele din programul de guvernare al PSD, lucrurile capătă o importanţă şi gravitate maximă, pentru că este în joc soarta poporului român. Analiza ce urmează nu vine de la un economist, doar de la un om obişnuit cu cifrele şi logica.

acum 7 zile · comentarii (23)

Hidroelectrica este, la ora actuală, cea mai valoroasă companie a statului român. Importanţa strategică şi rezerva impresionantă de lichidităţi au transformat-o din răţuşca cea urâtă într-o găinuşă cu ouă de aur. Ziua de luni, 16 ianuarie, va fi, însă, una foarte importantă pentru această companie. Practic, se va decide dacă Hidroelectrica îşi va continua drumul spre performanţă sau va cădea, din nou, în hăţişul intereselor tipic româneşti.

acum 7 zile · comentarii (11)

Fiind singurul şef de instituţie din România care a făcut două plîngeri contra SRI anul trecut, pe lîngă o serie de articole în care criticam imixtiunea lor cu totul exagerată în guvernul Cioloş (unde erau cei mai mari actori invizibili, deşi se mai împiedicau de STS, DIPI etc.), nu cred că mă bănuie nimeni de vreo mare simpatie cu serviciile. Şi nici reciproc.

acum 7 zile · comentarii (0)

Dinu Săraru: (…) Am început ca administrator, schimbând faţa teatrului. Se puneau geamuri, se schimbau oglinzi, se reparau mesele de machiaj, se puneau mochete, se văruia, s-a făcut o deratizare generală. Şi, mă rog, în primul rând m-am zbătut să înceapă spectacolul la ora 18.00. Nu prea erau spectatori în sală! Am îmbrăcat personalul de sală. Pe urmă mi-am dat seama că era o ură îngrozitoare între actorii care mai rămăseseră în Teatrul Mic.

acum 8 zile · comentarii (3)

Fac parte, încă, din categoria tinerilor de clasă mijlocie care priveşte cu perplexitate la scena politico-socială a României şi nu înţelege mai nimic. Şi asta în timp ce istoria se petrece chiar în faţa ochilor noştri, în faţa sentimentului înceţoşat de neputinţă fiindcă doar nu ne vine a crede.

acum 8 zile · comentarii (20)

Unul dintre premiile importante ale industriei discografice este Diapason d'or, acordat de revista franceză care-i dă numele: Diapason. Acest premiu se acordă în fiecare lună unui disc din fiecare categorie (simfonic, muzică de cameră, recital operă, muzică sacră etc.), dintr-un total de zeci de înregistrări primite la redacţie.

acum 8 zile · comentarii (0)

În timp ce România este afectată grav de iarna aspră şi zeci de români mor cu zile îngheţaţi în casele lor modeste, marii conducători ai ţării, penalii, deontologii şi manipulatorii omniprezenţi la televizor, dezbat, în funcţie de interes, înregistrările fugarului Sebastian Ghiţă. Serialul dezvăluirilor „şoc” ale urmăritului sunt premeditate, bine pregătite şi au ţinte clare.

acum 9 zile · comentarii (4)

Că tot i-am aşteptat pe americani toată istoria noastră modernă, acum sunt vremuri de adio. Cu discursul final, Barack Obama şi-a făcut impecabil ultimele lecţii de lider carismatic, de subtil comunicator: în afară de a ne autolamenta pe reţelele sociale că ai noştri au pierdut, ce facem de mâine, cînd în lume începe domnia celor ca Trump?

acum 8 zile · comentarii (64)
Postari Recente