FOTO A început „Curăţenia de Toamnă” în cartierele municipiului

FOTO A început „Curăţenia de Toamnă” în cartierele municipiului

Primăria a început în această săptămână  acţiunea edilitară „Curăţenia de Toamnă 2014“ în cartierele municipiului. În perioada 15.09.2014-31.10.2014 se vor executa lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi, colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, tăieri de arbori, toaletări şi recepări de arbori şi arbuşti, repararea mobilierului urban şi curăţenie pe platformele gospodăreşti.

Un terapeut din Arad îmbină perfect plantele medicinale cu arta masajului

Un terapeut din Arad îmbină perfect plantele medicinale cu arta masajului

Cunoscut pentru realizările în ultimii ani în domeniul masajului şi mai ales datorită numeroaselor premii naţionale obţinute în acest domeniu, terapeutul Daniel Mitre reuşeşte să îmbine perfect plantele medicinale în arta masajului, printr-o serie de tehnici de masaj care au ca scop principal eliminarea surmenajului intelectual, oboseala cronică şi durerile de cap.

17 septembrie. Ajun de referendum în Scoţia. Locuitorii capitalei, Edinburgh, s-au închis cu toţii, în casele lor atât de specifice: câteva etaje, foarte rare perdele, scări la intrare, lampadare, sunt cu toţii în faţa televizoarelor: Alex Salmond, primul lor ministru, rosteşte ultimul său discurs dintr-o campanie pasională şi pasionată care, foarte sincer vorbind, durează de mai mult de 30 de ani.

acum 3 zile · comentarii (39)

„Mă c*c în şcoala voastră!”. Aşa strigă tânărul prin geamul deschis al portierei, după care îşi forjă BMW-ul şi dispăru cu o admirabilă probă de demaraj-viteză. Cel puţin asta a consemnat reporterul trimis la faţa locului. S-a întâmplat acum câteva zile, la un liceu bucureştean, acolo unde s-au adunat să dea Bacalaureatul de toamnă cei care îl picaseră în vară.

acum 3 zile · comentarii (15)

Iniţiativa Guvernului Ponta de a reduce TVA-ul la pâine s-a dovedit un succes de proporţii! Rezultatele sunt încurajatoare nu doar pentru aplicarea reducerii TVA în cazul altor alimente, dar şi pentru scăderea CAS-ului pe piaţa forţei de muncă, acolo unde, la fel ca şi înaintea de aplicarea TVA-ului redus la pâine, cârcotaşii ar dori să perpetueze inactivitatea.

acum 3 zile · comentarii (0)

Marea întrebare a alegerilor ţinute duminică în Suedia a fost: se întorc sau nu social-democraţii? Interogaţia e legitimă, câtă vreme stânga a lipsit de la guvernare, în ultimul secol, doar 18 ani. După ce Fredrik Reinfeldt a condus guverne de centru-dreapta, din 2006 încoace, Partidul Social - Democrat Suedez al Muncitorilor va reveni la putere. Problema e cu cine va guverna acum.

acum 3 zile · comentarii (1)

Nu trebuie să înlocuiţi toată mobila din casă atunci când vă vine cheful de o schimbare de decor! Nu e eficient din punct de vedere costuri şi nici bătaia de cap nu face sens. Până dăm piesele vechi, până le luăm pe cele noi, riscăm să ne piară pofta de reamenajare, să ne oprim chiar în mijlocul procesului şi să rămânem cu casa neterminată. Şi asta chiar nu cred că ne dorim!

acum 3 zile · comentarii (1)
Postari Recente