TRAVEL FOTO Escapadă la Tel Aviv: boemie, artă şi viaţă de noapte, în cel mai liberal oraş din Orientul Mijlociu 2

Dacă Ierusalimul aminteşte de „pământul făgăduinţei“ şi de pildele biblice din zorii monoteismului pe pământ, Tel Avivul are o vibraţie opusă. Este „oraşul israelian al păcatelor“, prin contrast. Este recomandat hedoniştilor care apreciază mai ales artele, viaţa de noapte şi, în general, estetica nonconformistă.

TRAVEL FOTO Escapadă la Tel Aviv:
boemie, artă şi viaţă de noapte, în cel mai liberal oraş din Orientul Mijlociu Vezi comentarii 2

Care au fost ultimele cuvinte ale piloţilor înainte de prăbuşire, în cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Care au fost ultimele cuvinte ale piloţilor înainte de prăbuşire, în cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Călătoria cu avionul este cel mai sigur mijloc de transport, din punct de vedere statistic, probabilitatea unui accident cu victime fiind mult mai mare în cazul unui drum cu maşina, cu trenul sau pe apă. Totuşi, de-a lungul timpului au avut loc şi numeroase tragedii aviatice, iar cutiile negre de la bordul avioanelor au înregistrat ultimele cuvinte ale piloţilor, înainte de prăbuşire.

VIDEO O româncă este vizitatorul cu numărul 3 milioane din Israel. Femeia l-a avut ghid pe premierul Netanyahu | benjamin netanyahu

VIDEO O româncă este vizitatorul cu numărul 3 milioane din Israel. Femeia l-a avut ghid pe premierul Netanyahu

Ioana Isac este vizitatorul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti care au vizitat „Ţara Sfântă“ în acest an. Românca şi partenerul ei au fost întâmpinaţi, marţi, pe aeroport, de ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, şi s-au bucurat de o atenţie specială din partea premierului Benjamin Netanyahu.

Noutăţile din prima jumătate a lui 2017 în Dubai au adăugat pe deja lunga listă a atracţiilor oraşului o întreagă suită de experienţe artistice, culturale, de entertainment şi distracţie în familie – şi mai sunt încă multe altele pe care le aşteptăm cu nerăbdare în a doua jumătate a anului. Citeşte mai departe pentru a afla recomandările noastre.

acum 4 luni · comentarii (0)

Între 28 iulie şi 6 august, la Capidava, judeţul Constanţa, se va desfăşura Academia de Vară pentru Tineret, Ştiinţă, Viitorologie şi Science Fiction ATLANTYKRON – ediţia 28. Este un loc special pentru mine, unde merg din 1993, fără întrerupere, an de an. Din 2004 am devenit purtător de cuvânt al evenimentului, realizând că trebuie şi doresc să ofer mai departe ce am primit.

acum 4 luni · comentarii (1)

Iubesc mult bătrânul fluviu. Mai bine de jumătate de an (10 zile pe an constant, în fiecare august, începând cu 1993) mi-am petrecut-o pe o insulă în mijlocul Dunării, la Capidava, în preajma Cernavodei. Acolo unde se organizează o Academie de vară, fostă tabără de creaţie Science Fiction, denumită Atlantykron.

acum 4 luni · comentarii (0)

Numele Cristinei Boboacă a fost pentru mult timp asociat cu folclorul românesc, artista fiind apreciată şi adorată de către iubitorii muzicii populare româneşti. Atingând culmile succesului în lumea folclorului românesc, dar trecând prin experienţe spirituale care au condus-o spre o lume îndepărtată de a noastră, Cristina Boboacă întâlneşte Orientul Îndepărtat.

acum 5 luni · comentarii (1)

Interviu cu Aurelian Marin - Director general „Paradis - Vacanţe de vis”. Sunteţi unul dintre puţinii tour operatori care au avut încredere de la început în potenţialul Litoralului românesc şi al turismului românesc. Aţi reuşit să ajungeţi unul dintre liderii necontestaţi ai pieţei. Care ar fi „reţeta” succesului Paradis – Vacanţe de Vis?

acum 10 luni · comentarii (1)

Orice circuit turistic în Balcani pune oraşul Belgrad în postura de oraş de tranzit. Puţini sunt însă cei care îşi rezervă timp pentru a explora străzile încărcate de istorie, a se lăsa cuprinşi de ritmurile vii ale muzicii care inundă kafanele seara şi a interacţiona cu localnicii. Un motiv ar fi că, deşi o ţară vecină, prea puţine se cunosc în România despre atracţiile Serbiei.

acum 10 luni · comentarii (2)
Postari Recente