Travel
Articol publicitar

Oferte Speciale la vacanţele în Delta Dunării

Oferte Speciale la vacanţele în Delta Dunării

Familii cu copii, tineri dornici de aventură, seniori care-şi propun o escapadă rapidă din oraş... cei mai mulţi turişti îşi doresc să petreacă o vacanţă de neuitat, într-un cadru natural deosebit nu prea departe de casă. Toate aceste lucruri sunt posibile într-o singură destinaţie de concediu, la doar câteva ore distanţă de Bucureşti, în inima Deltei Dunării, la Uzlina.

Travel
Articol publicitar

Hotel Mercur Minerva Family Club din Mamaia, un proiect salvat cu ajutorul instanţelor

Hotel
Mercur Minerva Family Club din Mamaia, un proiect salvat cu ajutorul
instanţelor

După cinci ani de operare în forţă, cel mai de succes complex de vacanţă pentru familiile cu copii din Mamaia intrase în blocaj. În toamna lui 2016, proprietarul hotelului a reziliat abuziv contractul cu firma care avea drepturile de folosinţă şi a schimbat total conceptul de Family Club. În urma unor hotărâri executorii ale instanţelor, dreptul de folosinţă a complexului a revenit companiei care i-a adus notorietate în piaţa de turism.

Iubesc mult bătrânul fluviu. Mai bine de jumătate de an (10 zile pe an constant, în fiecare august, începând cu 1993) mi-am petrecut-o pe o insulă în mijlocul Dunării, la Capidava, în preajma Cernavodei. Acolo unde se organizează o Academie de vară, fostă tabără de creaţie Science Fiction, denumită Atlantykron.

acum 7 zile · comentarii (0)

Numele Cristinei Boboacă a fost pentru mult timp asociat cu folclorul românesc, artista fiind apreciată şi adorată de către iubitorii muzicii populare româneşti. Atingând culmile succesului în lumea folclorului românesc, dar trecând prin experienţe spirituale care au condus-o spre o lume îndepărtată de a noastră, Cristina Boboacă întâlneşte Orientul Îndepărtat.

acum 19 zile · comentarii (1)

Interviu cu Aurelian Marin - Director general „Paradis - Vacanţe de vis”. Sunteţi unul dintre puţinii tour operatori care au avut încredere de la început în potenţialul Litoralului românesc şi al turismului românesc. Aţi reuşit să ajungeţi unul dintre liderii necontestaţi ai pieţei. Care ar fi „reţeta” succesului Paradis – Vacanţe de Vis?

acum 6 luni · comentarii (1)

Orice circuit turistic în Balcani pune oraşul Belgrad în postura de oraş de tranzit. Puţini sunt însă cei care îşi rezervă timp pentru a explora străzile încărcate de istorie, a se lăsa cuprinşi de ritmurile vii ale muzicii care inundă kafanele seara şi a interacţiona cu localnicii. Un motiv ar fi că, deşi o ţară vecină, prea puţine se cunosc în România despre atracţiile Serbiei.

acum 6 luni · comentarii (2)

Interviu cu Eduard Oprea (Digital Twin), partener Siemens în România - Astăzi încep o serie de interviuri sau mai bine spus dialoguri cu tineri antreprenori, atât despre turism şi călătorii, cât şi despre şansa de a reuşi în afaceri a unui tânăr în ţara noastră. Pentru că viitorul stă în mâinile lor. Şi este normal să fie aşa.

acum 10 luni · comentarii (0)
Postari Recente