TRAVEL Vacanţă la Belgrad, unde între bine şi rău nu e decât plescaviţă 41

Belgradul nu crede în corectitudinea politică. Nici vorbă, Belgradul nu umblă cu mănuşi. Este aspru şi nonconformist. Are propriile lui legi, după care construieşte o lume aproape barbară pentru obrazul fin al europenilor, dar care îi fascinează pe toţi şi le aminteşte că libertatea poate arăta, uneori, fix ca un tricou cu Radovan Karadžić. Profund greşit.

TRAVEL Vacanţă
la Belgrad, unde între bine şi rău nu e decât plescaviţă Vezi comentarii 41
Travel
Articol publicitar

Unde plecăm la schi iarna aceasta: 3 recomandări pentru vacanţa ta

Unde plecăm la schi iarna aceasta: 3 recomandări pentru vacanţa ta

Ne aflăm în plin sezon al vacanţelor la schi, aşa că un mic ghid al destinaţiilor de top pentru acest tip de escapadă ar fi mai mult decât binevenit. Dacă te întrebai şi tu unde ai putea să îţi petreci câteva zile relaxante, dedicate celui mai vechi sport de iarnă, citeşte în continuare cele 3 recomandări de top alese de noi.

Travel
Articol publicitar

Delta Dunării, în topul destinaţiilor de văzut în 2018!

Delta Dunării, în topul destinaţiilor de văzut în 2018!

Pasionat de fotografii, iubitor al naturii, senior dornic de relaxare sau turist în căutare de aventuri, Delta Dunării este un adevărat paradis pentru oricine ajunge aici. Parte din patrimoniul mondial UNESCO şi declarată Rezervaţie a Biosferei, Delta Dunării este casa a peste 5000 de vieţuitoare rare, fapt pentru care se află pe locul trei mondial ca importanţă ecologică.

Tipologia turistului român se schimbă, încet-încet. Din ce în ce mai mulţi renunţă la spiritul conservator şi doresc să experimenteze, de la an la an, destinaţii noi, staţiuni noi, eventual hoteluri noi. Până în 1989, era un mare privilegiu dacă reuşeai să călătoreşti măcar în ţările comuniste precum Bulgaria, Ungaria, fosta RDG, Cehoslovacia, Polonia sau URSS.

luna trecuta · comentarii (0)

Noutăţile din prima jumătate a lui 2017 în Dubai au adăugat pe deja lunga listă a atracţiilor oraşului o întreagă suită de experienţe artistice, culturale, de entertainment şi distracţie în familie – şi mai sunt încă multe altele pe care le aşteptăm cu nerăbdare în a doua jumătate a anului. Citeşte mai departe pentru a afla recomandările noastre.

acum 6 luni · comentarii (0)

Între 28 iulie şi 6 august, la Capidava, judeţul Constanţa, se va desfăşura Academia de Vară pentru Tineret, Ştiinţă, Viitorologie şi Science Fiction ATLANTYKRON – ediţia 28. Este un loc special pentru mine, unde merg din 1993, fără întrerupere, an de an. Din 2004 am devenit purtător de cuvânt al evenimentului, realizând că trebuie şi doresc să ofer mai departe ce am primit.

acum 6 luni · comentarii (1)

Iubesc mult bătrânul fluviu. Mai bine de jumătate de an (10 zile pe an constant, în fiecare august, începând cu 1993) mi-am petrecut-o pe o insulă în mijlocul Dunării, la Capidava, în preajma Cernavodei. Acolo unde se organizează o Academie de vară, fostă tabără de creaţie Science Fiction, denumită Atlantykron.

acum 6 luni · comentarii (0)

Numele Cristinei Boboacă a fost pentru mult timp asociat cu folclorul românesc, artista fiind apreciată şi adorată de către iubitorii muzicii populare româneşti. Atingând culmile succesului în lumea folclorului românesc, dar trecând prin experienţe spirituale care au condus-o spre o lume îndepărtată de a noastră, Cristina Boboacă întâlneşte Orientul Îndepărtat.

acum 7 luni · comentarii (1)

Interviu cu Aurelian Marin - Director general „Paradis - Vacanţe de vis”. Sunteţi unul dintre puţinii tour operatori care au avut încredere de la început în potenţialul Litoralului românesc şi al turismului românesc. Aţi reuşit să ajungeţi unul dintre liderii necontestaţi ai pieţei. Care ar fi „reţeta” succesului Paradis – Vacanţe de Vis?

acum 12 luni · comentarii (1)