12 reguli de siguranţă pentru o vacanţă în sălbăticie: cum ţinem insectele la distanţă şi ce facem în caz de otrăvire, înţepătură de albină şi muşcătură de şarpe 1

Atunci când vremea este prielnică, mulţi oameni evadează din oraşe şi se retrag în sălbăticie. Bright Side dezvăluie cum poţi avea parte de o vacanţă perfectă şi care sunt cele mai bune metode pentru a face faţă situaţiilor neplăcute care ar putea apărea într-o astfel de escapadă.

12 reguli de siguranţă pentru o vacanţă în sălbăticie: cum ţinem insectele la distanţă şi ce facem în caz de otrăvire, înţepătură de albină şi muşcătură de şarpe Vezi comentarii 1

Interviu cu Aurelian Marin - Director general „Paradis - Vacanţe de vis”. Sunteţi unul dintre puţinii tour operatori care au avut încredere de la început în potenţialul Litoralului românesc şi al turismului românesc. Aţi reuşit să ajungeţi unul dintre liderii necontestaţi ai pieţei. Care ar fi „reţeta” succesului Paradis – Vacanţe de Vis?

acum 4 luni · comentarii (1)

Orice circuit turistic în Balcani pune oraşul Belgrad în postura de oraş de tranzit. Puţini sunt însă cei care îşi rezervă timp pentru a explora străzile încărcate de istorie, a se lăsa cuprinşi de ritmurile vii ale muzicii care inundă kafanele seara şi a interacţiona cu localnicii. Un motiv ar fi că, deşi o ţară vecină, prea puţine se cunosc în România despre atracţiile Serbiei.

acum 4 luni · comentarii (1)

Interviu cu Eduard Oprea (Digital Twin), partener Siemens în România - Astăzi încep o serie de interviuri sau mai bine spus dialoguri cu tineri antreprenori, atât despre turism şi călătorii, cât şi despre şansa de a reuşi în afaceri a unui tânăr în ţara noastră. Pentru că viitorul stă în mâinile lor. Şi este normal să fie aşa.

acum 8 luni · comentarii (0)

Aş fi putut începe articolul cu titlul „30 de motive să vizitezi România”, însă această sintagmă a fost folosită atât de des, încât m-am hotărât să punctez o altă idee. Faptul că avem multe recorduri turistice pe plan mondial sau european, multe atracţii unice în lume. Pe care, în mare parte, nu ştim să le punem în prim plan aşa cum trebuie.

acum 11 luni · comentarii (41)

În ultimii 10-15 ani, în Bucureşti s-au dezvoltat mult afacerile tip “pub”, majoritatea fiind întâlnite în centrul Capitalei. Primele irish pub-uri au apărut în Bucureşti la jumătatea anilor ’90, fiind frecventate atât de către expaţi sau turişti străini, cât şi de către locuitorii capitalei, dornici de un mediu occidental.

acum 11 luni · comentarii (5)

Sunt un om realizat. Până-n treizeci de ani am reuşit să mă-nsor, să-mi iau maşină cu motor şi să plantez un pomişor. Şi mai e ceva ce-am izbutit: m-am cocoţat pe cele mai înalte 10 vârfuri din România. De fapt, am urcat pe 17 din primele 20, pe unele dintre ele chiar de mai multe ori sau pe trasee diferite. Dar de dragul unui clasament mai simplu, mă opresc la top 10.

acum 1 an · comentarii (6)
Postari Recente