Cele mai eficiente măşti antirid

Cele mai eficiente măşti antirid

Ridurile sunt principalul semn al îmbătrânirii pielii, iar persoanele care au tenul uscat se confruntă cu această problemă estetică mai devreme, comparativ cu cele care au tenul gras sau normal. Dar, pentru ca tegumentul să-şi păstreze elasticitatea şi ridurile să fie prevenite, ar trebui să începi să aplici măşti antirid.

Care sunt cele 30 de activităţi care alungă plictiseala şi te fac mai fericit: lista psihologilor

Care sunt cele 30 de activităţi care alungă plictiseala şi te fac mai fericit: lista psihologilor

Cu toţii detestăm starea de plictiseală. Trăim în era noilor tehnologii şi căutăm constant activităţi care să ne facă viaţa mai interesantă. De cele mai multe ori, însă, confundăm plictiseala cu a nu face nimic, însă, ea înseamnă mai mult de atât. Repetiţia, rutina şi lenea sunt, potrivit psihologilor, factorii principali care duc la plictis. Totuşi, există câteva activităţi extrem de plăcute şi la îndemână care ne sporesc fericirea.

O tânără care pilotează un Boeing 737 face senzaţie pe internet cu imaginile sale: „Vreau să conving mai multe fete să aleagă această meserie“

O tânără care pilotează un Boeing 737 face senzaţie pe internet cu imaginile sale: „Vreau să conving mai multe fete să aleagă această meserie“

Eva Claire Marseille, în vârstă de 31 de ani, care pilotează un Boeing 737, a cucerit zeci de mii de internauţi cu imagini din timpul zborurilor şi din locurile minunate pe care are şansa să le viziteze, dar şi datorită mesajelor prin care le încurajează pe tinere să-şi urmeze visurile indiferent cât de imposibile ar părea.

Jobul de vis: cazare într-o vilă la malul mării, salariul de 100.000 de lire. Cine poate aplica

Jobul de vis: cazare într-o vilă la malul mării, salariul de 100.000 de lire. Cine poate aplica

Un cuplu din Barbados face o ofertă mai neobişnuită pentru un post de dădacă pentru cei patru copii ai lor. Cea care va fi angajată va fi privilegiată, promit părinţii. Pe lângă salariul de 100.000 de lire pe an, aceştia îi vor asigura viitoarei dădace, gratuit, şederea într-o  locuinţă luxoasă, dar şi alte beneficii precum accesul la un parc sportiv şi la restaurante cu stele Michelin.

Se ştie bine, oamenilor le place să descopere locuri speciale şi ascunse, de care puţini alţii au auzit, fie că e vorba despre restaurante, despre evenimente sau multe altele. Şi eu, când scriu despre vreun restaurant puţin ştiut, am cei mai mulţi cititori, mai ales dacă e şi ceva deosebit acolo. Aşa că atunci când primesc un astfel de pont, mă grăbesc să ajung.

acum 23 zile · comentarii (10)

La Kostas a fost deschis acum cinci ani într-o magazie de lângă Foişorul de Foc, o vulcanizare, un atelier sau ceva de felul acela, cu o curte alături. Era un fel de street food sau un mic loc de adunare pentru prieteni, nu cred că s-au gândit de la început că vor face o adevărată afacere cu asta. Au pus câteva bănci de lemn direct pe pietriş şi gata terasa La Kostas.

luna trecuta · comentarii (7)

Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai mulţi mi-au spus că Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, însă mie nu mi s-a părut a fi chiar aşa. Or, cel puţin nu la ceasurile prânzului, când am fost eu acolo. Conform definiţiei, pe hipsteri îi recunoşti după câţiva markeri sociali distinctivi, etalaţi (adesea ostentativ) în public, după interese, comportamente, viziuni, preferinţe.

luna trecuta · comentarii (1)

Nu am trecut niciodată până acum dincolo de strada Petricani, deşi am mers de foarte multe ori pe ea, în sus şi în jos. Vedeam lacuri acolo, mulţi copaci şi verdeaţă, terenuri virane întinse. Ştiam de lacul şi de Mănăstirea Plumbuita, auzisem de faimosul cartier din jurul lor şi îmi tot propuneam să merg într-o zi, dar tot amânăm.

acum 2 luni · comentarii (19)

Prima mea amintire cu restaurante e veche de aproape o jumătate de secol. Eram mic, eram la mare, într-un restaurant din Eforie. Singur în restaurant, nu mai ştiu de ce. Un chelner aranja mesele, alinia paharele, furculiţele. Îmi aduc aminte şi acum, cu toate detaliile, faţa şi gesturile lui.

acum 3 luni · comentarii (16)

Gok-Oguz e un restaurant cunoscut la Chişinău, mai multă lume mi-a recomandat să merg să mănânc acolo. Şi m-am dus. La început am crezut că marea surpriză va veni din farfurie, însă la sfârşitul mesei mi-am zis că faima îi este legată mai degrabă de casă şi de curtea ca din romane şi din filme, decât de mâncare. De fapt, şi prezentarea lor de pe site tot cu asta începe:

acum 3 luni · comentarii (13)

Dacă sunt sigură de ceva, acel lucru este faptul că nu puţine au fost momentele când unui copil i s-a spus, de regulă de către o persoana mai vârstnică, să nu cumva să pună mâna pe animale, că au microbi, sau chiar şi mai încurajator, că îi muşcă! De fiecare dată când auzeam astfel de lucruri pe stradă sau în parc mă revoltam îngrozitor.

acum 3 luni · comentarii (1)
Postari Recente