Semne care anunţă deficienţa de sodiu

Semne care anunţă deficienţa de sodiu

Sunt foarte multe semne pe care organismul le transmite în momentele în care se confruntă cu o carenţă de sodiu. Acest mineral esenţial are un rol important în îndeplinirea funcţiilor corpului, motiv pentru care lipsa lui poate provoca mai multe probleme de sănătate.

Măşti care-ţi hidratează pielea

Măşti care-ţi hidratează pielea

Pielea are nevoie de îngrijire, iar cel mai bun mod prin care o poţi face este incluzând în rutina de înfrumuseţare măştile faciale. Există foarte multe reţete de măşti care au utilizări diferite, însă în sezonul cald ne interesează cele care hidratează tegumentul.

Beneficiile ceaiului alb

Beneficiile ceaiului alb

După ceaiul verde şi cel negru, ceaiul alb se află pe lista preferinţelor multora dintre noi. Pentru că ceaiul alb trece printr-un proces mai mic de prelucrare, păstrează o mare parte din aromă şi aproape toate substanţele nutritive.

Băutura fără de care frumuseţea este afectată

Băutura fără de care frumuseţea este afectată

Apa este esenţială pentru îndeplinirea tuturor funcţiilor din organism, inclusiv ale pielii şi ale părului. Probabil că familia şi prietenele tale ţi-au spus de multe ori să bei apă când aspectul pielii şi părului nu arăta sănătos, ci lipsit de vitalitate. La început cu siguranţă nu ai crezut în puterea pe care o are această băutură, însă rezultatele îţi arată adevărul.

Gazele arse ţâşneau cu o forţă imensă prin cele două duze, izbindu-se de aerul din atmosferă. Doar că atmosfera era mai mare şi nu se lăsa împinsă, drept care gazele se arcuiau şi îmi catapultau rucsacul în care se afla motorul, fixat bine pe spatele meu, spre cer. Acţiune şi reacţiune. Imensitatea albastră mă fascina.

acum 2 luni · comentarii (10)

Poate ai aflat deja că sunt primul blogger-specialist în soluţii de organizare din România, membru al International Association of Professional Organizers. Datorită specializării făcute şi a afilierii la cea mai prestigioasă asociaţie de profil, scriu constant despre modalităţi în care îţi poţi ţine în ordine casa, biroul şi lucrurile în general.

acum 20 zile · comentarii (1)

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

acum 4 luni · comentarii (1)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

acum 4 luni · comentarii (11)

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

acum 7 luni · comentarii (6)
Postari Recente