Arsenal găsit în locuința unui tânăr din Târgu Jiu suspectat de proxenetism VIDEO

0
Publicat:

Un arsenal, de arme letale și muniție, au descoperit polițiștii gorjeni în urma efectuării de percheziții la locuința unui tânăr din Târgu Jiu suspectat de proxenetism.

Trei arme letale au fost găsite în locuința tânărului în vârstă de 25 de ani. Două dintre ele nu aveau serii de identificare. De asemenea, anchetatorii au găsit muniție de diferite calibre.

„La data de 1 februarie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În urma perchezițiilor, la domiciliu unui bărbat, de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu și la o altă locație deținută, tot în localitate, de același bărbat, au fost descoperite și ridicate o armă letală de vânătoare cu țevi lungi și lise, juxtapuse, calibru 12 mm, două arme letale cu tevi scurte, tip pistolet, calibru 6,35 mm, fără serii de identificare, 8 cartușe de vânătoare cu alice, calibru 12 mm având capsa nepercutată și 17 cartușe cu glonț calibru 6,35 mm cu capsa nepercutată“, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj.

Tânărul a fost reținut

Oamenii legii au identificat totdată o tânără care ar fi fost obligată de acesta să se prostitueze. Tânărul a fost reținut de polițiștii pentru 24 de ore. 

„Totodată, în cadrul cercetărilor, a fost identificată și condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj o tânără, de 27 de ani, care ar fi fost determinată de bărbat să practice prostituția, în vederea obținerii de foloase materiale.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând să fie prezentat unității de parchet, cu propuneri procedurale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română“, se mai arată în comunicatul Poliției Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite