Un bărbat a tăiat cu toporul toate cablurile de internet din bloc, supărat că semnalul era slab

0
Publicat:

Supărat că are semnal slab la internet, un sucevean de 43 de ani s-a răzbunat pe toţi vecinii din bloc. A tăiat toate cablurile de internet și energie electrică. Incidentul a fost reclamat la 112 de un vecin.

Bărbatul a tăiat cu toporul cablurile de internet și pe cele electrice FOTO Shutterstock
Bărbatul a tăiat cu toporul cablurile de internet și pe cele electrice FOTO Shutterstock

Enervat din cale afară că are semnal slab la internet, un bărbat de 43 de ani din Suceava a recurs la un gest extrem.

Suceveanul a luat un topor şi a tăiat toate cablurile de internet şi energie electrică de pe palierul unde locuia. 

Unul din vecinii păgubiți a sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliție, moment în care individul s-a baricadat în locuință.

Nu s-a calmat şi a devenit şi mai nervos, motiv pentru care agenţii au chemat întăriri. Într-un final suceveanul a fost prins şi încătuşat apoi dus la spital.

Ulterior, el a fost transferat la Secția de Psihiatrie din Burdujeni. Acum bărbatul este anchetat pentru distrugere.

Răzbunare cruntă pe fosta concubină a fratelui

La răzbunare a recurs și un bărbat din judeţul Neamţ, victimă fiind fosta concubină a fratelui său. A incendiat un BMW şi i-a aşteptat pe poliţişti la locul faptei, ulterior fiind arestat preventiv.

Acesta a fost arestat preventiv pe 25 mai 2023, de către magistraţii de la Judecătoria Piatra Neamț. Asta după ce, cu o zi în urmă, în jurul orei 15.15, poliţiştii au fost sesizaţi despre caz printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

Reclamanta, o tânără de 26 de ani, din localitatea Girov, a sesizat că un bărbat i-a distrus maşina, incendiind-o. Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat, identificând un tânăr de 29 de ani, din aceeaşi comună, care se afla lângă autoturismul BMW, care încă ardea.

„Tânărul în cauză, fratele fostului concubin al persoanei vătămate, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi distrus toate geamurile autoturismului aparţinând tinerei de 26 de ani, după care, ar fi provocat incendierea acestuia“, a declarat inspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Autovehiculul a fost distrus în totalitate, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 15.000 de euro. Se pare că un conflict cu proprietara maşinii l-a determinat pe nemţean să comită fapta. A fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, după care a fost prezentat instanţei.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul (...). Dispune arestarea (...), pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, începând cu data de 25.05.2023 şi până la data 23.06.2023, inclusiv“, se arată în soluţia judecătorilor.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la ISU „Petrodava“ Neamţ şi voluntarii din comună, dar mare lucru nu s-a mai putut face. La sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat la autoturism, cu posibilitatea propagării la gardul gospodăriei lângă care acesta se afla parcat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite