Doi tineri care vindeau ecstasy în Suceava au fost reţinuţi de DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dealeri de droguri din oraşul Siret au fost reţinuţi de procurorii DIICOT după o tranzacţie cu pastile ecstasy în municipiul Suceava. Cei doi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi tineri din oraşul Siret erau monitorizaţi de procurorii DIICOT şi poliţştii de la BCCO Suceava încă din luna decembrie, fiind suspectaţi că deţin şi oferă spre vânzare droguri de risc şi mare risc pe raza munincipiului Suceava.

Pe parcursul anchetei, procurorii au stabilit că Mădălin Gheorghe P. (24 ani), din oraşul Siret, prin intermediul lui Alexandru Laurenţiu S. (23 ani), din comuna Dorneşti, a vândut mai multe comprimate de ecstasy şi plicuri cu praf în care s-au pus în evidenţă droguri de risc.

Miercuri, poliţiştii antidrog l-au prins în flagrant pe Mădălin Gheorghe P. având asupra sa suma de 2.000 lei, bani obţinuţi în urma vânzării drogurilor.

În aceeaşi zi au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, fiind identificate şi ridicate în vederea cercetărilor un calculator, două laptopuri, trei telefoane mobile, două cântare electronice pentru cântărirea drogurilor, plicuri autosigilante goale pentru ambalarea drogurilor, patru grame fragmente vegetale impregnate cu droguri de mare risc şi un cu plic substanţă sub formă de pulbere de culoare albă.

În urma probelor administrate, procurorul de caz a dispus reţinerea celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Alte ştiri din Suceava:

Doi jurnalişti, daţi afară de şeful PNL Suceava de la o conferinţă de presă: "Au intrat cu glod pe mochetă"

Copil de 12 ani, lovit la cap de o poartă de fotbal care s-a prăbuşit peste el

Soluţiile autorităţilor pentru Zidul Morţii: circulaţie giratorie, parapeţi între sensuri, suplimentarea semnalizării rutieră

VIDEO Şi-a dat foc la casă în timp ce sărbătorea Revelionul pe stil vechi

Aeroportul Suceava a fost închis pentru modernizarea pistei, turnului de control şi sistemului de navigaţie şi balizaj

FOTO Părăsită de iubit, o stripteuză s-a sinucis lângă fereastra de la parter

FOTO Doliu în Suceava. Cu candele în mâini, sucevenii au cerut demolarea Zidului Morţii. Victimele, aplaudate de protestatari

„Aici se moare!”, mesajul cu care şoferii suceveni vor să demoleze Zidul Morţii

Măsurile luate de autorităţi la "zidul morţii": benzi rezonatoare şi lămpi luminoase suplimentare

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite