Copil de 12 ani, lovit la cap de o poartă de fotbal care s-a prăbuşit peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 12 ani din comuna suceveană Dărmăneşti a fost lovit la cap de o poartă de fotbal care s-a prăbuşit peste el. Băiatul juca fotbal, împreună cu alţi colegi, după ce a terminat cursurile.

Incident grav pe terenul de fotbal în comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava. Marţi, în jurul orei 16.00, o poartă metalică s-a prăbuşit peste un copil de 12 ani, acesta suferind o rană la nivelul capului.

Incidentul s-a produs după orele de curs, în timp ce băiatul juca fotbal cu mai mulţi colegi. Copii se jucau pe terenul de fotbal al comunei, unde profesorul de sport al şcolii a amplasat două porţi de dimensiuni mai mici pe care le folosea în timpul orelor de educaţie fizică, a explicat primarul comunei Dărmăneşti, Dan Chidoveţ.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava unde a primit îngrijiri medicale, iar în prezent se află în afara oricărui pericol.

Conducerea şcolii va demara o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs incidentul.

Alte ştiri din Suceava:

Soluţiile autorităţilor pentru Zidul Morţii: circulaţie giratorie, parapeţi între sensuri, suplimentarea semnalizării rutieră

VIDEO Şi-a dat foc la casă în timp ce sărbătorea Revelionul pe stil vechi

Aeroportul Suceava a fost închis pentru modernizarea pistei, turnului de control şi sistemului de navigaţie şi balizaj

FOTO Părăsită de iubit, o stripteuză s-a sinucis lângă fereastra de la parter

FOTO Doliu în Suceava. Cu candele în mâini, sucevenii au cerut demolarea Zidului Morţii. Victimele, aplaudate de protestatari

„Aici se moare!”, mesajul cu care şoferii suceveni vor să demoleze Zidul Morţii

Măsurile luate de autorităţi la "zidul morţii": benzi rezonatoare şi lămpi luminoase suplimentare

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite