FOTO Părăsită de iubit, o stripteuză din Suceava s-a sinucis lângă fereastra de la parter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene şocante, sâmbătă seară, pe o stradă din Suceava. Trupul unei fete care s-a sinucis putea fi observat printr-o fereastră de la parterul unui bloc. Tânăra, de 23 de ani, stripteuză într-un bar din Suceava, şi-a luat viaţa din cauză că a fost părăsită de iubit.

Dramă într-o familie din Suceava. Sâmbătă seară, Florentina Oprişan, în vârstă de 23 de ani, s-a sinucis din cauza unor probleme sentimentale.

Tânăra care locuieşte într-un apartament situat la parter şi-a luat viaţa spânzurându-se în apropierea unui geam. Tragedia a fost descoperită de trecători care au sunat la 112.

Se pare că gestul necugetat ar fi fost provocat de nişte neînţelegeri în relaţia cu iubitul. Bărbatul, angajat la o firmă de taximetrie, ar fi vrut de mai mult timp să se despartă de tânără. De fiecare dată a renunţat din cauza că fata îl ameninţa că îşi ia viaţa. Sâmbătă, bărbatul nu a mai fost înduplecat de ameninţrilor tinerei şi i-a spus foarte serios că drumurile lor se despart.

Printre motivele care l-au determinat să încheie relaţia cu Florentina se găseşte şi ocupaţie fetei. Tânăra lucra ca stripteuză într-un local din zona centrală a oraşului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, dar spun că nu au suspiciuni cu privire la cauza morţii. 

Pe aceeaşi temă:

FOTO Doliu în Suceava. Cu candele în mâini, sucevenii au cerut demolarea Zidului Morţii. Victimele, aplaudate de protestatari

„Aici se moare!”, mesajul cu care şoferii suceveni vor să demoleze Zidul Morţii

Măsurile luate de autorităţi la "zidul morţii": benzi rezonatoare şi lămpi luminoase suplimentare

EXCLUSIV Proiectantul Zidului Morţii îşi apără „opera“: „Intersecţia este sigură. Şoferii sunt vinovaţi pentru accidente!“

Tragediile de la Zidul Morţii, pasate între CNADNR, constructor şi Poliţie. Cum vor acum autorităţile să evite alte nenorociri

FOTO VIDEO Cum a apărut cea mai mare aberaţie rutieră din România: "Zidul Morţii" din Suceava, pilonul-capcană din mijlocul drumului

Fostul rector USV desfiinţează autorităţile în cazul Zidului Morţii: „Dezinteres total faţă de respectarea normelor de securitate”

VIDEO „Zidul morţii” a mai luat un suflet. Un tânăr a murit strivit de pilonul construit în mijlocul drumului

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite