Distracție inconștientă pe o șosea din Suceava. Adolescenți ieșiți pe jumătate dintr-o mașină, filmați în trafic VIDEO

0
Publicat:

Câțiva adolescenți au fost filmați de un șofer în timp ce ieșeau până la brâu pe geamurile unui autoturism care se deplasa cu viteză pe o șosea din Suceava. Ei nu par să conștientizeze că gestul lor teribilist s-ar fi putut încheia cu o tragedie.

Tinerii s-au gândit că e amuzant să călătorească pe jumătate ieșiți din mașină FOTO captură video
Tinerii s-au gândit că e amuzant să călătorească pe jumătate ieșiți din mașină FOTO captură video

În filmarea realizată de un șofer se vede cum mai mulți tineri ies pe jumătate dintr-o mașină în mers pe o șosea din Suceava și par să se distreze copios, fără să se gândească că ar putea cădea din autovehiculul în mers și ar putea ajunge sub roțile unei alte mașini din trafic.

Autorul filmării a postat înregistrarea video pe pagina personală de Facebook cu următorul comentariu: „Aviz părinților… poate ai să mă înjuri că rămâi fără permis, dar îmi vei mulțumi mai târziu când vei înțelege că ți-am făcut un bine”.

Videoclipul a devenit viral pe rețeaua de socializare, având peste 15.000 de vizualizări, iar comentariile nu au întârziat să apară, majoritatea covârșitoare a celor care au urmărit filmarea criticând în termeni duri gestul inconștient al tinerilor.

 „Uite, uite-i ce fac... şi pe urmă plâng părinții", a spus un martor al întâmplării.

Polițiștii din Suceava s-au autosesizat după cele întâmplate și îl caută acum pe șoferul mașinii.

Adolescent plimbat pe capota unui autoturism pe străzile din Târgu Jiu

Un incident la fel de periculos a avut loc pe 7.01.2024 la Târgu Jiu. Un adolescent a fost plimbat pe capota mașinii pe mai multe străzi din oraș.

Isprava a fost filmată de un tânăr aflat în interiorul mașinii, după care imaginile au ajuns pe o rețea de socializare.

Din imagini reiese că autoturismul a parcurs o distanță de peste o jumătate de kilometru cu tânărul pe capotă. Cel mai probabil, fapta inconștientă a avut loc noaptea, pentru că traficul era redus. Cei din mașină, precum și tânărul de pe capotă, s-au amuzat teribil.

Nu la fel de încântați au fost polițiștii rutieri, care s-au sesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public și au făcut cercetări pentru identificarea protagoniștilor.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un tânăr era poziționat pe capota unui autoturism, aflat în circulație, posibil pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, polițiștii din Gorj s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări în vederea identificării persoanelor implicate, pentru a dispune măsurile legale“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Amendat și lăsat fără permis

Polițiștii au reușit ulterior să dea de urma celor implicați în această întâmplare care se putea termina tragic. La volan se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, dintr-o comună din județul Gorj.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști în vederea găsirii conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 de ani, din localitatea Bolboși, județul Gorj. Bărbatul a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru nerespectarea legalității transportului de persoane“, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

De asemenea, polițiștii au reținut permisul de conducere al șoferului teribilist pentru o perioadă de 30 de zile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite