Cursă nebună a unui șofer din Suceava, cu polițiștii pe urme. Motivul pentru care a refuzat să oprească la semnalul agenților

0
Publicat:

Un bărbat din Suceava a ajuns la spital după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul polițiștilor. Șoferul fusese tras pe dreapta de un echipaj de poliție pentru un control de rutină, dar și-a continuat drumul și a accelerat, iar la scurt timp a provocat un accident rutier.

Șoferul a refuzat să oprească pentru că transporta țigări de contrabandă FOTO arhivă Adevărul
Șoferul a refuzat să oprească pentru că transporta țigări de contrabandă FOTO arhivă Adevărul

Un șofer din Suceava le-a dat bătăi serioase de cap agenților rutieri. Un polițist a efectuat semnalul regulamentar pentru ca acesta să oprească mașina pentru un control de rutină, dar conducătorul auto l-a ignorat și a accelerat, încercat să își piardă urma.

După aproximativ un kilometru, bărbatul a lovit cu mașina un indicator rutier şi s-a oprit într-un mal de pământ. În urma verificărilor, agenții rutieri au descoperit că bărbatul transporta aproape 250.000 de țigări de contrabandă, dar și că mașina avea numere false.

Bărbatul fusese tras pe dreapta de polițiști în noaptea de marți spre miercuri, pe DN15, între Corbu și Toplița. Pentru că șoferul a refuzat să oprească, agenții au pornit în urmărirea lui.

„După stabilirea identităţii conducătorului auto, poliţiştii au efectuat verificări în urma cărora a rezultat faptul că autoturismul ar avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare. În urma controlului autoturismului au fost identificate 247.555 ţigarete aparţinând unor mărci cunoscute, netimbrate, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost deţinute în vederea comercializării", au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Întrucât, în urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor, pentru conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, deţinerea sau comercializarea produselor accizabile fără a fi marcate, peste limita impusă de lege, precum şi pentru contrabandă şi vătămare corporală din culpă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite