Un bărbat a stat două zile cu cadavrul iubitei în casă. „Să moară împreună” vs „Voia să-l părăsească”

0
Publicat:

Caz straniu, la Sibiu. Un bărbat a stat două zile cu cadavrul iubitei în casă, fără să anunțe pe cineva. O rudă de-a fetei a făcut descoperirea macabră, când a văzut că nu-i mai poate contacta pe amorezi.

Florentina Aurelia, Sibiu, a murit în urma unei supradoze cu ciuperci halucinogene Captură PRO TV
Florentina Aurelia, Sibiu, a murit în urma unei supradoze cu ciuperci halucinogene Captură PRO TV

Potrivit legiștilor, Florentina Aurelia, de 33 de ani, din Sibiu, ar fi suferit un infarct provocat în urma unei supradoze cu ciuperci halucinogene. Drogurile le-ar fi consumat împreună, în cuplu.

Bărbatul ar fi spus că intenționau să se sinucidă. „Voiau să moară împreună”, au precizat rudele femeii că le-ar fi spus iubitul acesteia. Pe de altă parte, însă, tot familia Florentinei susține că tânăra de fapt voia să-și părăsească partenerul.

Care dintre aceste două ipoteze este cea adevărată rămâne ca anchetatorii să stabilească în urma dosarului deschis în acest caz pentru ucidere din culpă, la Poliția Municipiului Sibiu.

Rudele Florentinei recunosc că femeia obișnuia să consume droguri, dar susțin că partenerul ei o pervertise și-l acuză de moartea acesteia. 

Drogat cu ciuperci, a stat zile la rând lângă iubita moartă

Marți, 11 iulie, mătușa unei sibience a găsit-o pe aceasta moartă în apartamentul în care nepoata locuia cu iubitul. Îi căutase zile la rând la telefon și nu reușise să afle nimic despre ei. Așa că le-a făcut o vizită.

L-a găsit pe bărbat extrem de confuz, cel mai probabil sub influența drogurilor, motiv pentru care n-a putut să spună mai nimic din ce s-a întâmplat. 

În certificatul constatator al decesului s-a specificat ulterior că a femeia murit în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii. Există însă nenumărate semne de întrebare cu privire la ce a dus la această tragedie.

„Ne-a spus medicul că a consumat ciupercă neagră”, avea să menționeze ulterior fratele victimei, Florin U.. Polițiștii așteaptă însă un raport toxicologic detaliat. 

„Voiau să moară împreună” 

Tot fratele Florentinei a confirmat și faptul că iubitul acesteia era drogat când s-a făcut descoperirea. S-a mai stabilit și că bărbatul a stat două zile cu cadavrul în casă. 

Mărturiile rudelor despre viața de coșmar pe care o ducea Florentina nu fac altceva decât să alimenteze suspiciunile în privința vinovăției directe sau indirecte ale partenerului de viață: „O bătea, o scotea afară din casă, ducea o viață de câine. S-a schimbat mult de când era cu el. Nu mai părea ea, era mai mereu abătută, tristă”.

Oamenii mai spun și că femeia ar fi fost internată în spital pentru depresie, deși este foarte probabil să fi fost de fapt internată pentru dezintoxicare. Numai că nu a stat până la finalul perioadei de tratare. S-a lăsat din nou convinsă de același partener, mai susțin rudele, care cu o floare a determinat-o să se întoarcă acasă: „Am încercat să-i spunem că băiatul ăsta o va băga în pământ, dar n-a vrut să înțeleagă”.

De altfel, relația dintre cei doi funcționa cumva pe principiul iubire și ură, în care episoadele de violență alternau cu cele de pasiune, mai susțin apropiații. 

„De fapt, voia să-l părăsească”

În sprijinul ideii că iubitul i-ar fi fost călău, familia povestește că, cu doar două zile înainte de tragedie, Florentina a mărturisit că intenționează să-și părăsească partenerul.

„Mi-a cerut să merg să o iau, dar i-am explicat că nu am cum, pentru că nu am mașină”, a menționat sora victimei, precizând și că a fost ultima discuție pe care a mai avut-o cu Florentina.

Specialiștii susțin că doar în doze foarte mari ciupercile halucinogene pot deveni mortale, dacă sunt asociate și cu alte afecțiuni.  

Până una alta, chiar dacă iubitul este vinovat, e destul de greu de dovedit fără o mărturie directă din partea sa. Dar, în atare condiții, cât de credibile pot fi cuvintele unei persoane drogate este greu de spus. Între timp, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Polițiștii au descoperit și că are la activ și alte fapte de violență, pentru care a fost condamnat la șase ani de închisoare. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite