Tupeul unui șofer: în viteză, cu SUV-ul pe pista de biciclete, ca să fenteze coada din trafic. Poliția Sibiu: „Îl căutăm“ VIDEO

0
Publicat:

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut joi, 7 marți 2024, în traficul din municipiul Sibiu. Șoferul unui SUV de culoare albă a fost surprins circulând prin afara carosabilului, pe pista de biciclete.

Practic, pentru a ocoli traficul aglomerat, a ales să ruleze pe pista pentru biciclete, spre disperarea celorlalți șoferi prinși în ambuteiaj. Gestul său a fost surprins de o cameră de bord a unuia dintre participanții la trafic, iar filmarea a ajuns pe rețelele de socializare, de unde a fost preluat de jurnaliștii de la „Sibiu Independent”

Șofer surprins circulând pe pista de biciclete pentru a ocoli traficul aglomerat din Sibiu Sursă Sib
Șofer surprins pe pista de biciclete pentru a ocoli traficul aglomerat Sursă Sibiu Independent

În imagini se observă cum pe un sens de mers sunt cozi de mașini pe ambele benzi, care mai mult stau pe loc decât înaintează.

Pe partea opusă, se află una dintre celebrele piste pentru biciclete din Sibiu, delimitată de carosabilul pentru mașini de un spațiu verde, întrerupt din loc în loc pentru a permite accesul mașinilor spre și dinspre clădirile ce mărginesc Calea Dumbrăvii, unde s-a petrecut incidentul în trafic.

La un moment dat, pe pista pentru biciclete apare un SUV care circulă nestingherit, sub privirile stupefiate ale șoferilor care așteaptă în trafic.

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a acestor imagini, vă informăm că polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au declanșat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale care se impun”, au menționat reprezentanții Poliției Județene Sibiu pentru „Adevărul”.

Autobuz surprins trecând pe culoarea roșie a semaforului

Incidentul vine la doar o zi după ce un alt conducător auto, de această dată profesionist, a fost surprins tot în traficul din Sibiu trecând pe culoarea roșie a semaforului. 

Șoferul unui autobuz Tursib nu a mai avut răbdare să se schimbe culoarea semaforului și imediat cum a traversat un grup de pietoni, a plecat mai departe, pe ruta 114, ca să oprească după nici 10 metri într-o stație de autobuz.

Imaginile au fost surprinse tot de un participant la trafic, pe strada Rahovei din Sibiu. Și în acest caz s-au declanșat cercetări pentru depistarea șoferului și luarea măsurilor care se impun în astfel de cazuri. Conducătorul auto riscă, însă, să rămână fără permis.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite