Trafic îngreunat pe Valea Oltului, în urma unui accident rutier în Lazaret UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier produs vineri dimineața, 10 martie, pe Valea Oltului, în zona Lazaret, a dus la îngreunarea traficului pe DN7 / E81, între județele Vâlcea și Sibiu. Evenimentul s-a soldat cu o victimă.

Accident pe Valea Oltului la Lazaret Sibiu Foto IPJ Sibiu
Accident pe Valea Oltului la Lazaret Sibiu Foto IPJ Sibiu

UPDATE, ora 9.08 Potrivit martorilor oculari, șoferul camionului, implicat în accidentul rutier de la Lazaret Sibiu, a încercat să evite coliziunea, motiv pentru care a ajuns în șanțul nu foarte adânc de pe marginea drumului, ceea ce a dus inițial la blocarea totală a traficului pe DN7 / E81, porțiunea de Valea Oltului.

Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu a trimis la locul intervenției un echipaj de tip B, care a transportat la spital victima rezultată în urma coliziunii: „În urma acroșării, o pasageră de 42 de ani din autoturism a suferit traumatisme la membrele inferioare, în zona genunchilor. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu pentru investigații de specialitate”.

Știrea inițială

Din informațiile furnizate de către reprezentanții Poliției Județene Sibiu reiese că în apropierea semaforului de la Lazaret o mașină a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de partea laterală a unui TIR. În urma impactului, mașina a ricoșat în parapetul de pe marginea drumului. O persoană a ajuns în final la spital.

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident de circulație produs pe DN7, la km. 246 + 400 m, Lazaret, în imediata apropiere a semaforului. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Boița - Sibiu, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pătruns pe contrasens. Aici a acroșat lateral capul tractor al unui ansamblu TIR, ricoșând apoi în parapetul din dreapta”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată a mai menționat că în urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pasagerei aflată în autoturism - o femeie în vârstă de 42 de ani, tot din Boița, care a fost transportată la spital conștientă.

„În zonă se circulă îngreunat”, a mai menționat reprezentanta Poliției.

Vineri, 10 martie, pe Valea Oltului se va circula cu dificultate și din cauza restricțiilor impuse pentru efectuarea unor lucrări. Este vorba despre un sector aflat la doar 10 km distanță de accidentul de la Lazaret. „Pe sectorul de drum DN 7 km 231+400 - km 231+700, pe raza localității Câineni - Vâlcea, se lucrează la îndepărtare viituri, între orele 09:00 - 13:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație”, au anunțat reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite