Accident grav cu trei mașini în Mamaia: patru persoane transportate la spital. Care ar fi fost cauza VIDEO

0
Publicat:

Un grav accident de circulație a avut loc, vineri seara, în stațiunea Mamaia, în apropiere de Aqua Magic. Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune puternică, cu pagube semnificative. Unul dintre vehicule a suferit avarii atât de mari încât motorul a fost proiectat la o distanță semnificativă de locul impactului.

SUV-ul implicat în accident a distrus un stâlp de electricitate FOTO Captură Ziua de Constanța
SUV-ul implicat în accident a distrus un stâlp de electricitate FOTO Captură Ziua de Constanța

Potrivit presei locale, două dintre mașini circulau dinspre Constanța spre Mamaia Nord, iar unul dintre șoferi a făcut o manevră bruscă, schimbând banda de mers. Acest lucru a dus la coliziunea cu celălalt autoturism, care ulterior a fost proiectat pe contrasens și a lovit frontal un SUV, care circula regulamentar.

Forța impactului a fost atât de mare încât SUV-ul a rupt un stâlp înainte de a se opri, iar motorul celuilalt autoturism a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță.

La fața locului au intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS), o descarcerare și SMURD B, notează Ziua de Constanța.

În urma accidentului, patru persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital. Testele pentru alcoolemie au indicat un rezultat de zero la toți cei trei șoferi implicați în accident.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite