Microbuz pentru pasageri, implicat într-un accident în Sibiu. Șapte oameni au trăit clipe de coșmar

0
Publicat:

Accidentul a avut loc marți dimineața, 9 ianuarie 2024, pe un drum județean din Sibiu. Microbuzul era plin cu pasageri care făceau naveta la muncă, atunci când autovehiculul a ieșit în decor.

Accident pe DJ106 în Sibiu în care a fost implicat un microbuz de transport persoane Foto ISU Sibiu
Accident pe DJ106 în Sibiu în care a fost implicat un microbuz de transport persoane Foto ISU Sibiu

Din informațiile furnizate de către reprezentanții Poliției Județene Sibiu, reiese că doi dintre cei șapte ocupanți ai microbuzului au ajuns la spital. 

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DJ 106, în zona Bavaria. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 54 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, doi dintre cei șase pasageri (șapte ocupanți cu tot cu șoferul), o femeie în vârstă de 56 de ani și un bărbat în vârstă de 58 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital, conștienți. Toți cei implicați în evenimentul rutier erau din Roșia și mergeau la muncă în Sibiu, când s-a produs incidentul care a dus la îngreunarea traficului în zonă.  

Într-o altă zi, 10 oameni au ajuns la spital în urma a alte două evenimente rutiere

Șoselele din Sibiu au fost ultima dată scena unor grave accidente cu două zile în urmă, când 10 participanți la trafic au ajuns la spital în urma producerii a două evenimente rutiere. Este vorba despre carambolul produs duminică la prânz, 7 ianuarie, la intrare pe primul lot al A1 - Autostrada Sibiu - Pitești, căreia polițiștii rutieri îi spun Autostrada Râmnicu Vâlcea - Deva. Accidentul în lanț de la Boița în care s-au ciocnit șase mașini s-a soldat cu patru victime. Cu câteva ore înainte, la doar câțiva kilometri depărtare, în zona Hula Bradului, de pe DN1, o mașină s-a răsturnat în afara carosabilului. Toți cei șase ocupanți ai autoturismului, copii și tineri cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, au ajuns la spital.  

Straniu este faptul că în toamna anului 2022, pe același drum DJ106, dar într-o altă zonă, între Cornățel și Daia, s-a produs un accident similar, în care a fost implicat tot un microbuz pentru transport persoane cu șase pasageri. Și atunci autovehiculul a ieșit în decor, dar s-a răsturnat într-o râpă, din cauza șoferului beat. Patru pasageri au rămas încarcerați, dar în final toți ocupanții microbuzului au ajuns la spital.   

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite