Goană pe străduțele Sibiului cu Poliția pe urme. Ce greșeală a trădat-o pe minora de la volan VIDEO

0
Publicat:

Două adolescente au decis să plece la plimbare cu mașina mamei uneia dintre ele, deși nici una nu deținea permis de conducere. O greșeală elementară comisă de șoferița neexperimentată a atras atenția unui echipaj de Poliție. A continuat o urmărire ca-n filme pe străduțele din Sibiu.

Incident trafic Sibiu Sursă Colaj capturi video Ziua Online
Adolescente care au gonit cu Poliția pe urme pe străzile din Sibiu, la audieri Colaj Ziua Online

Cursa nebună, care s-ar fi putut încheia tragic pentru fete sau pentru trecători ori pentru ceilalți participanți la trafic, nu s-a oprit la semnalele agenților de poliție. A continuat până când fetele au decis să abandoneze mașina și să fugă pe picioare. Au fost prinse la scurt timp și duse la secția de poliție pentru declarații.

Incidentul în trafic s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 3/4 ianuarie 2024, la puțin timp după miezul nopții. Ulterior, proprietara mașinii a declarat că i-a dat cheile de la autoturism fiicei sale în ideea că aceasta va avea un loc ferit de frig în care să stea de vorbă cu amica sa, nicidecum ca să se plimbe pe străzile Sibiului.

Urmărirea a fost surprinsă de un reprezentant al unei publicații locale, printr-un video postat pe rețelele de socializare. 

Șoferița de 16 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis. 

Gestul care a dat-o de gol pe șoferița fără permis

Minute în șir au gonit două adolescente din Sibiu, pe străduțele dintre blocurile orașului, în Toyota mamei uneia dintre ele, cu Poliția pe urme. 

Cel mai probabil plimbarea lor nocturnă n-ar fi avut nicio urmare dacă cea aflată la volan s-ar fi gândit să aprindă farurile mașinii în timpul mersului. Astfel, mașina a trezit suspiciuni unui echipaj de Poliție care se afla prin zonă. Cursa s-a oprit abia când mașina fugarelor a fost blocată de polițiști. 

Pentru a le încătușa, oamenii legii nu au ținut cont că au de-a face cu două minore, și le-au imobilizat la pământ, după cum se observă și din filmare.

Internauții au mai remarcat că șoferița nu se afla pentru prima dată la volan, dar și că pentru prinderea celor două adolescente a fost nevoie de intervenția a patru echipaje de poliție.

Reacția Poliției

„La data de 4 ianuarie 2024, în jurul orei 00,20, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat conducătoarei unui autoturism, însă aceasta și-a continuat deplasarea până pe Aleea Biruinței, unde polițiștii au blocat și oprit autoturismul în cauză. Persoana aflată la volan a abandonat autoturismul și a încercat să fugă, dar a fost prinsă de către polițiști în scurt timp”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată a mai confirmat și faptul că este vorba despre o adolescentă de 16 ani împotriva căreia s-a început o anchetă penală. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite