Circulație îngreunată pe Valea Oltului: un autoturism a intrat în TIR-ul care circula în fața sa

0
0

Un nou accident rutier s-a produs vineri după-amiaza, 16 septembrie, pe DN7 / E 81, în zona Tălmaciu - Sibiu, în apropierea sensului giratoriu de la Punctul de Control Veștem. Coliziunea s-a soldat cu cel puțin o victimă.

Accident rutier pe DN7 la Tălmaciu - Sibiu Foto Seby Stoica
Accident rutier pe DN7 la Tălmaciu - Sibiu Foto Seby Stoica

Traficul rutier pe Valea Oltului a avut din nou de suferit în urma evenimentului rutier produs la km 258 al DN7 / E81. Un autoturism a intrat în spatele unui ansamblu TIR. Se cunosc date doar despre o singură victimă, pasageră în autoturism.

În zonă se circulă îngreunat, motiv pentru care s-au format din nou cozi kilometrice, mai ales că nu foarte departe de locul în care s-a produs accidentul se execută lucrări la carosabil, din cauza cărora circulația se derulează semaforizat. Este vorba despre zona Boița - Sibiu, unde se execută o lucrare care se va finaliza abia în luna decembrie a acestui an.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier pe DN7, produs la km. 258, Tălmaciu II, în apropiere de sensul giratoriu de la Punct Control Veștem, pe direcția Vâlcea - Sibiu”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, despre acest accident pe Valea Oltului.

Accident rutier pe DN7 la Tălmaciu - Sibiu Foto Seby Stoica
Accident rutier pe DN7 la Tălmaciu - Sibiu Foto Seby Stoica

Potrivit sursei citate, șoferul care se face responsabil de producerea evenimentului este un tânăr de 27 de ani, din județul Ilfov.  „Se pare că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu TIR condus în fața sa de către alt tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Vrancea”, au mai menționat reprezentanții Poliției Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism - o femeie în vârstă de 67 de ani, din județul Ilfov, care a fost transportată la spital conștientă.

Cercetările vor continua în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Este al doilea accident rutier produs vineri pe drumurile naționale / europene / autostrăzi din județul Sibiu. Traficul rutier a fost blocat vineri și pe A1, în zona Aeroportului Sibiu, din cauza șoferului unui microbuz de persoane care a ațipit la volan. Vehiculul s-a ciocnit cu o camionetă care transporta marfă: whisky și energizante, printre altele. Evenimentul s-a soldat tot cu o victimă, pasageră în microbuzul pentru transport persoane. 

Ultimul accident rutier grav pe Valea Oltului s-a produs în urmă cu mai puțin de o săptămână, pe tronsonul din județul Vâlcea, în zona Bujoreni, unde doi soți și-au pierdut viața, tot în urma unei coliziuni cu un TIR.

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite