Accident rutier grav pe Valea Oltului. Doi morți în urma unei depășiri haotice FOTO

0
0

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, 10 septembrie, pe DN7 / E 81, între Râmnicu Vâlcea și Călimănești, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

Accidentul grav de pe Valea Oltului s-a soldat cu doi morți FOTO ISU
Accidentul grav de pe Valea Oltului s-a soldat cu doi morți FOTO ISU

Din primele informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea reiese că tragedia a avut loc pe raza satului Gura Văii din Bujoreni, județul Vâlcea. Un autotren a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma impactului violent, în care jumătate din mașină s-a făcut praf, după cum se observă și din galeria foto atașată, două persoane au rămas încarcerate. La sosirea salvatorilor, o victimă era încă în stare conștientă, iar cealaltă nu prezenta semne vitale.

Ulterior, aceeași sursă avea să completeze: „Cele două victime au fost extrase și au fost declarate decedate de către medicul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ)”.

La fața locului s-au deplasat atât echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea a ISU cât și două ambulanțe SAJ.

Despre victime se știe că este vorba despre un bărbat în vârstă de 76 de ani și o femeie în vârstă de 74 de ani.

Reprezentanții Poliției Județene Vâlcea au confirmat faptul că, în urma producerii acestui accident mortal pe DN7 / E81, traficul pe Valea Oltului, atât spre Sibiu cât și spre Argeș, a fost blocat total. 

Incidentul s-a produs într-o zonă cu depășire interzisă, drumul fiind marcat cu linie dublă continuă. 

„În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, au precizat polițiștii vâlceni.

Este al doilea accident al zilei de sâmbătă produs pe șoselele din Vâlcea. Cu câteva minute înainte, o altă coliziune s-a petrecut în zona Dealul Pietrarilor din localitatea Pietrari, soldat tot cu două victime, dar conștiente și neîncarcerate. La acest eveniment au fost alocate: un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru (PL) Bunești, o ambulanță de la Horezu și un echipaj de la PL Horezu. Ambele victime au fost transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea. 

Este al doilea accident mortal produs în ultimele zece zile pe tronsonul de DN7 / E81 din județul Vâlcea. În noaptea de 30 - 31 august a mai avut loc un eveniment similar la doar câțiva kilometri depărtare de incidentul produs sâmbătă. Pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost grav rănite.  

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite