Supărat că a fost concediat, a furat mașina firmei și a distrus-o. Era beat și nu avea permis

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Satu Mare, supărat că a fost concediat după ce a rămas fără permis de conducere, s-a îmbătat și a furat mașina firmei, cu care, ulterior, a făcut accident. Instanța l-a condamnat la închisoare cu suspendare, potrivit presasm.ro.

Poliția l-a identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. FOTO Facebook Poliția Română
Poliția l-a identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. FOTO Facebook Poliția Română

Miercuri, 18 octombrie, bărbatul a fost condamnat de către magistrații Judecătoriei Satu Mare la o pedeapsă de 1 an și 2 luni cu suspendare pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și în stare de ebrietate.

Faptele pentru care a fost condamnat s-au petrecut într-un moment de furie, sub aburii alcoolului. Supărat că patronul firmei la care lucra l-a concediat, după ce permisul de conducere i-a fost suspendat tocmai pentru conducere sub influența alcoolului, a mers în curtea societății comerciale și a sustras o autoutilitară pe care a condus-o direct într-un sens giratoriu.

După ce a avariat-o, individul a dus mașina înapoi în curtea firmei. 

Fostul angajator a aflat că i-a dispărut autoutilitara din curte după ce a fost anunțat de către una dintre angajate. A vizionat înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere din faţa firmei, și a descoperit că hoțul era angajatul pe care l-a concediat în cursul lunii martie 2022.

Potrivit informațiilor obținute de PresaSM, hoțul le-a spus polițiștilor că după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a deplasat în curtea magazinului la care a fost angajat (fiind concediat) și a profitat de faptul că autoturismul Fiat Ducato (care nu era asigurat) avea cheile în bord, a urcat la volan și l-a condus zeci de kilometri, până a ajuns în sensul giratoriu dinspre Terebești. A intrat în coliziune cu indicatoarele rutiere și a distrus bara, ușa laterală, oglinzile și farurile autoturismului. Apoi a dus autoutilitara înapoi în curtea firmei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite