TIR căzut într-un râu, de pe un pod, pe DN7, la granița dintre Vâlcea și Argeș. Șoferul a supraviețuit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Straniul accident rutier s-a produs luni seara, 16 octombrie, pe DN7, în zona localității Milcoiu din județul Vâlcea. TIR-ul a căzut de pe pod în râul Topolog.  

Potrivit informațiilor oferite de către autorități, ca prin minune, șoferul TIR-ului a scăpat teafăr, dar încărcătura a fost distrusă iremediabil (VEZI GALERIA FOTO și VIDEO).

„La data de 16 octombrie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, pe DN7. Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autotren, în localitatea Milcoiu, la km 157+ 50 m, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o betonieră, moment în care, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, căzând de pe pod, în râul Topolog. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Loredana Sandu.

Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul nu a consumat înainte de a se urca la volan băuturi alcoolice.

TIR căzut de pe un pod de pe DN7 în râul Topolog în Vâlcea Foto IPJ Vâlcea
TIR căzut de pe un pod de pe DN7 în râul Topolog în Vâlcea Foto IPJ Vâlcea

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au transmis că la intervenția de pe Dealul Negru, din zona Tepșenari - Milcoiu au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție rapidă și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ).

TIR căzut de pe un pod de pe DN7 în râul Topolog în Vâlcea Foto ISU Vâlcea
TIR căzut de pe un pod de pe DN7 în râul Topolog în Vâlcea Foto ISU Vâlcea

„Conducătorul autotrenului, care s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție, prezintă traumatism cranio-cerebral și este evaluat de către echipajul SAJ. TIR-ul transporta gresie. Pompierii militari asigură măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a menționat și purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Incidentul de pe Dealul Negru este al doilea eveniment rutier produs la începutul acestei săptămâni pe DN7 / E81 în județul Vâlcea. Cu zece ore înainte, un alt TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului, accident rutier soldat tot doar cu pagube materiale. Circulația între Sibiu și Vâlcea a fost întreruptă din această cauză mai bine de trei ore.

De această dată, însă, traficul pe DN7 / E81, între Vâlcea și Argeș a avut de suferit în urma acestui nou accident rutier.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite