Mărturia camionagiului în TIR-ul căruia a intrat o şoferiţă de 21 de ani: Privea undeva în jos, nu a ridicat privirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş
Foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş

O tânără în vârstă de 21 de ani, şoferiţă începătoare, şi-a pierdut viaţa, luni seară, pe 26 iulie, pe DJ 151D, între localităţile Ilieni şi Nicoleşti din Mureş, după un cumplit accident rutier pe care l-a provocat. Şoferul TIR-ului implicat în accident a povestit că înaintea accidentului a observat că tânăra privea în jos şi nu a ridicat deloc privirea.

„Este o domnişoară cu semne de începător. Privea undeva în jos şi nu a ridicat privirea spre mine, iar eu din poziţia în care eram în TIR, de deasupra, nu i-am văzut faţa. 

În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez ca să îi dau timp să se redreseze, iar surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat frontal în mine. 

Nu am văzut ce avea în mână, m-a surprins faptul că nu a ridicat privirea să se uite spre camion”, a declarat Gheorghe Bugnariu potrivit Antena 3.

Cu o viteză de peste 100 de km/h, tânăra a intrat în plin cu maşina într-un TIR, iar impactul a fost atât de puternic încât din autoturism nu a mai rămas decât portbagajul. Tânăra aflată la volan a murit pe loc în urma impactului devastator, iar pompierii de la Descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, s-au chinuit zeci de minute să îi scoată trupul din fiarele contorsionate ale maşinii.

„Pe DJ 151D, între localităţile Ilieni şi Nicoleşti, a avut loc un accident rutier, între un autocamion şi un autoturism. În urma accidentului, şoferul autoturismului, o tânără, de 21 de ani, din Hodoşa, a decedat. Conducătorul autocamionului, un bărbat, de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi cauzelor care au condus la producerea evenimentului", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mureş.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite