Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR răsturnat. Soția și copiii șoferului, duși la spital

0
Publicat:

Familia unui șofer de TIR din Sălaj a ajuns în spital, în urma unei manevre greșite a conducătorului auto care a dus la răsturnarea autotrenului pe șosea și implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, în Vâlcea.

TIR răsturnat pe DN7 Dealul Negru în Vâlcea cu trei victime Foto ISU Vâlcea
TIR răsturnat pe DN7 Dealul Negru în Vâlcea cu trei victime Foto ISU Vâlcea

Accidentul rutier soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care doi minori, s-a produs marți dimineața, 9 aprilie 2024, în zona Milcoiu din Vâlcea, la km 163 + 500 m al DN7 / E81. Din primele verificări s-a stabilit că TIR-ul era condus de un bărbat de 44 ani, din localitatea Sâg, județul Sălaj. Autotrenul, la volanul căruia se afla, s-a răsturnat în zona unui refugiu.

„În urma impactului, a rezultat rănirea a doi minori și a unei femei, de 43 ani, din localitatea Sâg, județul Sălaj. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiștii în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea despre cazul cu acest TIR răsturnat. 

TIR răsturnat pe DN7 Dealul Negru în Vâlcea cu trei victime Foto IPJ Vâlcea
TIR răsturnat pe DN7 Dealul Negru în Vâlcea cu trei victime Foto IPJ Vâlcea

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați prin SNUAU 112 la acest accident pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și prim ajutor.

„S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea. Echipajele operative sosite la locul intervenției au constatat că autotrenul era fără încărcătură. Cele trei victime au fost transportate de către echipajele medicale la Unitatea de Primiri Urgențe ale Spitalului Județean Vâlcea”, au completat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Traficul rutier pe Dealul Negru a fost întrerupt total pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Pitești, în urma acestui accident rutier.

Cel mai probabil, cercetările vor viza și prezența familiei șoferului în cabina autotrenului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite