Doi tineri au murit într-un accident nimicitor, în județul Vâlcea. O fată de 14 ani, grav rănită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminică, în localitatea Drăgoești, județul Vâlcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minoră se luptă pentru supraviețuire, la spital. Totul după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt vehicul și a fost proiectat într-un stâlp.

Accident grav în localitatea Drăgoești FOTO ISU Vâlcea
Accident grav în localitatea Drăgoești FOTO ISU Vâlcea

Evenimentul a avut loc în jurul orei 03:30, când polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost alertați cu privire la un accident rutier în localitatea Drăgoești.

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Drăgoești, pe DJ 678. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile și cu un stâlp”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Potrivit rapoartelor poliției, în urma impactului au decedat șoferul autoturismului și un tânăr de doar 15 ani, locuitor al municipiului Drăgășani. În plus, o minoră în vârstă de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt, a suferit traumatisme grave la coloana cervicală și a fost transportată de urgență la spital.

Eforturile de intervenție au fost imediate, echipajele de pompieri fiind alertate prin apelul de urgență 112. Acestea au sosit rapid la locul tragediei pentru a efectua operațiunile de descarcerare. Din nefericire, medicii nu au putut salva viața celor doi tineri implicați în accident.

„Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconştiente. În urma coliziunii un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgenţă la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconştiente, echipajelor medicale. Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane”, au precizat pompierii.

Cauza exactă a accidentului este în curs de investigație de către autorități, care au deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite