Constănțean căutat de polițiștii din Vâlcea. Și-a înjunghiat și bătut crunt iubita, în plină stradă

0
Publicat:

O femeie, victimă a unei agresiuni, a sunat joi, 8 februarie 2024, la 112 pentru a cere ajutor. Ulterior s-a aflat că cel care a maltratat-o era chiar iubitul acesteia. Poliția Râmnicu Vâlcea a început o anchetă penală.

Zona 24 de Trepte din Râmnicu Vâlcea Foto Google Maps
Zona 24 de Trepte din Râmnicu Vâlcea Foto Google Maps

Agresiunea a fost comisă în Râmnicu Vâlcea, unde cel puțin unul dintre cei doi constănțeni locuia cu chirie. Există surse care susțin că femeia se ascundea în Vâlcea de iubitul agresiv. Doar că acesta a găsit-o și s-ar fi răzbunat pe ea.

Nu se știe, deocamdată, motivul clar pentru care bărbatul și-a agresat iubita. Tot pe surse se vorbește despre exploatare sexuală, dar și despre dorința femeii de a se despărți de partener. Cert este că, scos din minți, constănțeanul nu a mai ținut cont de locul în care se află - pe stradă, într-o zonă destul de tranzitată - și că poate fi văzut de oricine.

A transformat-o pe femeie în sac de box și a înjunghiat-o, iar apoi s-a făcut nevăzut. Plină de sânge și vânătăi, tot victima a fost cea care a solicitat o ambulanță. Agresorul este căutat de polițiștii vâlceni.  

„A lovit-o cu pumnii în zona capului și i-a provocat leziuni la piciorul drept”

La data de 8 februarie 2024, în jurul orei 11,30, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui imobil din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresată de către concubin”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliției Vâlcea, Loredana Sandu.

Sursa citată a mai precizat și detalii despre cele două persoane implicate în altercație: „La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Constanța și concubina sa, o femeie în vârstă de 30 de ani, tot din județul Constanța, s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului și i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor – înțepător. Imediat după săvârșirea agresiunii, bărbatul ar fi plecat într-o direcție necunoscută”.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii vâlceni efectuează cercetări pentru depistarea agresorului și stabilirea circumstanțelor și cauzelor care au determinat comiterea faptei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite