Bucăți din parapetul DN7 au ajuns pe calea ferată de pe Valea Oltului, din cauza unui TIR FOTO

0
Publicat:

Incidentul de pe Valea Oltului s-a produs marți seara, 6 septembrie, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu. Bucăți de piatră din parapetul de pe marginea carosabilului DN7 / E81 au ajuns pe linia de cale ferată.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au transmis că a avut loc un accident rutier în zona Câineni - Vâlcea: „Un TIR a lovit parapetul din piatră. În urma impactului, parapetul a fost aruncat pe calea ferată. Se deplasează un echipaj de la Stația Brezoi”

Sursa citată a mai menționat și că bucățile din parapetul DN7 au fost degajate de pe calea ferată, între timp, iar în urma accidentului nu au rezultat victime.

Din fotografiile realizate de la fața locului reiese că incidentul rutier a avut loc mai devreme de ora 18:44, când au ajuns reprezentanții ISU Vâlcea la fața locului, pentru a degaja linia ferată.

Tot în imaginile atașate în galeria foto se mai observă că TIR-ul care a provocat întreaga situație are una dintre roțile de pe partea dreaptă spartă. Cel mai probabil, aceasta a și fost cauza producerii evenimentului rutier, continuat cu respectivul incident feroviar. 

Rămâne însă ca ancheta polițiștilor să descopere cauza și împrejurările în care s-au produs aceste evenimente. 

Până la ora publicării acestei informații, nu s-a comunicat nimic în legătură cu traficul rutier și feroviar de pe Valea Oltului, dintre Vâlcea și Sibiu, dacă și în ce măsură au fost acestea afectate.

Cert este că la nici 20 de kilometri depărtare de locul incidentului, în zona Boița - Sibiu, se execută lucrări la carosabilul DN7 / E81, la intrarea în defileu, din cauza cărora zilnic, indiferent de oră se produc ambuteiaje în zonă, motiv pentru care traficul pe Valea Oltului se desfășoară cu dificultate. Lucrările au început la jumătatea verii și vor continua până la finele acestui an. 

Incidentul de pe Valea Oltului este al doilea eveniment rutier produs pe parcursul zilei de marți, 6 septembrie, în județul Vâlcea. Cu nici o oră înainte, un bărbat de 70 de ani, din Drăgășani, a nimerit sub roțile tractorului pe care-l repara. Din motive neelucidate încă, autovehiculul s-a pus în mișcare și l-a zdrobit pe bărbatul care a ajuns în stare gravă la spital.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite