Procuror din Argeş, despre masacrul de la Bascov: „Criminalul a venit cu un motiv pentru faptele sale“

0
0
Asasinul a ucis cu violenţă cinci membri ai familiei FOTO: Denis Grigorescu
Asasinul a ucis cu violenţă cinci membri ai familiei FOTO: Denis Grigorescu

Viorel L., bărbatul de 53 de ani din comuna argeşeană Bascov care şi-a ucis cinci membri ai familiei, a fost audiat timp de mai multe ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş înainte de a fi reţinut pentru 24 de ore.

Asasinul are probleme psihice de câteva decenii, iar în dimineaţa zilei de marţi, 9 august, şi-a ucis sora, fratele, părinţii şi nepoata, omorându-i cu pietre şi cu un ciocan. Masacrul din comuna argeşeană Bascov a fost descoperit de către cumnatul criminalului

”Bărbatul a recunoscut în detaliu o anumită modalitate de săvârşire a faptelor. A venit şi cu un motiv pentru faptele sale, însă nu vi-l pot spune în acest moment al anchetei. Este cel mai şocant caz din ultimii ani, sunt cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un minor. Totul este şocant şi tulburător”, spune procurorul Laurenţiu Palaghiea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Un vecin al familiei a precizat pentru ”Adevărul” că în dimineaţa zilei de 9 august, într-un acces de furie, Viorel L. şi-a ucis cu pietre şi cu un ciocan părinţii şi fratele în timp ce aceştia dormeau, după care a traversat strada şi a mers la casa surorii sale, Genţiana Rusu, asistentă medicală la Spitalul Militar Piteşti, ucigând-o atât pe ea, cât şi pe fetiţa ei, în vârstă de doar cinci ani. Soţul surorii, medicul Gheorghe Rusu de la Spitalul Militar Piteşti, plecase de acasă în momentul atacului. 

Vă mai recomandăm şi:

Asasinat multiplu în Argeş. Cinci membri ai unei familii, găsiţi morţi în casă. Agresorul, o rudă cu probleme psihice 

Şeful Administraţiei regionale ucrainene: 13 civili ucişi în bombardamentele ruseşti în regiunea Dnipropetrovsk

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite