Asasinat multiplu în Argeş. Cinci membri ai unei familii, găsiţi morţi în casă. Agresorul, o rudă cu probleme psihice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video  ziarulargesul.ro
Captură video  ziarulargesul.ro

Cinci persoane au fost găsite moarte într-o casă din Bascov, judeţul Argeş. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în momentul când s-a întors la domiciliu a găsit cinci membri ai familiei decedaţi, fiind vorba de soţie, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socri şi un cumnat.

Citeşte şi: Noi detalii despre masacrul din Argeş. Procuror: „Scenele de la faţa locului sunt greu de descris”. Ucigaşul ar fi folosit un ciocan

UPDATE: „În urma cercetărilor la faţa locului, victimele au fost găsite cu urme de violenţă, nefiind vorba despre înjunghiere. Cercetările sunt încă în desfăşurare", mai precizează IPJ Ageş.

UPDATE: Una dintre victime, sora agresorului, era asistentă la Spitalul Militar de Urgenta „Dr. Ion Jianu" Pitesti. Soţul acesteia este fost medic al aceluiaşi spital, recent pensionat.  

UPDATE: Agresorul şi-a omorât sora, cumnatul, părinţii şi fiica sorei sale, nepoata sa, în vârstă de cinci ani.

„Bărbatul a fost prins cu sprijinul jandarmilor argeşeni”, precizează IPJ Argeş. 

Criminalul se ascunsese în apropierea locuinţei în care a comis masacrul, cu intenţia de a se sinucide.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş investighează cazul şi urmează să stabilească circumstanţele în care a avut loc multiplul asasinat.

UPDATE: Un bărbat cu probleme psihice a fost reţinut în acest caz, anunţă Poliţia Română. „Poliţiştii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş”, anunţă Poliţia într-un comunicat.

Ştirea iniţială:

„În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socrii şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi”, arăta iniţial sursa citată.

Poliţiştii IPJ Argeş ajunşi la faţa locului au găsit trupurile victimelor, acestea prezentând mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului.

Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că la domiciliul reclamantului mai locuia şi fratele soţiei, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni psihice.

Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către poliţişti, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Ştire în curs de actualizare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Români acuzaţi că au retras ilegal bani din conturi, achitaţi fiindcă la cercetarea penală a participat şi SRI, deşi nu avea atribuţii

Sute de români s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin de haine second-hand. Au smuls şi hainele de pe manechine

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite