Autorul masacrului din Argeş, reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul, cu probleme psihice, va fi propus spre încarcerare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ucis cinci membri ai familiei FOTO: ziarulargesul.ro
Bărbatul a ucis cinci membri ai familiei FOTO: ziarulargesul.ro

Bărbatul cu probleme psihice din comuna argeşeană Bascov care a masacrat cinci membri ai familiei sale a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul are 53 de ani şi şi-a ucis rudele cu pietre.

Marţi, 9 august, poliţiştii din Argeş au fost sesizaţi de către un medic de la Spitalul Militar Piteşti, Gheorghe Rusu, că a găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei decedaţi (soţia, copilul, cei doi socri şi un frate al soţiei). Autorul celor cinci crime este alt frate al soţiei, cunoscut cu probleme psihice. 

”În cursul nopţii de 9 spre 10 august, după cercetările efectuate la faţa locului şi audierea mai multor martori şi a persoanei bănuite omor calificat cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi, persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus reţinerea preventivă a acesteia pentru 24 de ore”, a declarat procurorul Laurenţiu Palaghiea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Practic, asasinul şi-a ucis sora, fratele, părinţii şi nepoata de doar 5 ani. 

În cursul zilei de miercuri, 10 august, urmează ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare faţă de acesta a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. Ancheta va cuprinde şi o expertiză psihiatrică, pentru stabilirea discernământului. 

Vă mai recomandăm şi:

Asasinat multiplu în Argeş. Cinci membri ai unei familii, găsiţi morţi în casă. Agresorul, o rudă cu probleme psihice

Crimă din gelozie la Braşov: un bărbat a intrat în casă peste rivalul care dormea şi l-a înjunghiat de opt ori


 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite