Grav accident, cu trei mașini implicate, în Argeș. Un bătrân a murit. Traficul este blocat pe DN 73C

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, într-o comună din Argeș. Pompierii au intervenit cu descarcerare în cazul unei victime, dar n-au reușit să o salveze.

Una dintre mașini a intrat într-o glisieră. FOTO ISU Argeș
Una dintre mașini a intrat într-o glisieră. FOTO ISU Argeș

Update:  Polițiștii argeșeni au stabilit cum s-a întâmplat accidentul.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat, de 52 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localității Godeni, din direcția Câmpulung către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeș”, precizează IPJ Argeș.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 77 de ani, din Corbi.

Cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecție, glisieră ce l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale, sosite la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul, de 77 de ani, fiind declarat decedat.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, explică IPJ Argeș.

 Știrea inițială:

Accidentul a avut loc în comuna Godeni, pe DN 73C.

„Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de trei echipaje ale SAJ. Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea intrând într-o glisieră”, a explicat ISU Argeș.

În urma impactului, un bătrân a rămas încarcerat.

„La sosirea echipajelor de intervenție se afla în stop cardio respirator, fiind extrasă din autoturism de către pompieri. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul. A fost vorba despre o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 77 de ani”, mai precizează ISU Argeș.

„Traficul este blocat”, precizează IPJ Argeș.

Amintim că, săptămâna aceasta, doi tineri din comuna Unguriu, județul Buzău, au fost implicați într-un grav accident rutier, produs miercuri pe raza localității Vernești. O tânără de 18 ani a rămas încarcerată.

La sfârșitul anului trecut, două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs de impactul dintre două autoturisme și un TIR, pe DN6, în Mehedinți. Una dintre victime a fost scoasă din mașină prin descarcerare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite