Accident grav, lângă Buzău. O tânără a fost scoasă de echipajul de descarcerare din caroseria distrusă VIDEO

0
Publicat:

Doi tineri din comuna Unguriu, județul Buzău, au fost implicați într-un grav accident rutier, produs miercuri pe raza localității Vernești. O tânără de 18 ani a fost rănită.

Un BMW condus de un tânăr  de 21 de ani a intrat pe contrasens, a rupt un copac și s-a încolăcit apoi de un alt copac aflat la marginea șoselei.

În urma evenimentului rutier, o tânără de 18 ani a fost rănită.  Femeia rămăsese blocată între fiarele contorsionate ale mașinii dar a fost scoasă de pompieri, după o misiune care a durat o jumătate de oră.

Accidentul rutier s-a produs la orele după-amiezii, pe drumul național DN 10, aproape de centrul comunei Vernești. Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier Buzău, accidentul s-a produs din cauza șoferului unui autoturism marca BMW, un tânăr de 21 de ani, din comuna Unguriu.

Tânărul se afla în mașină cu prietena sa, în vârstă de 18 ani, tot din Unguriu, cei doi mergând la Buzău pentru a rezolva câteva probleme personale.

Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile carosabilului umed, a derapat, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit de un copac, pe care l-a smuls din pământ, după care mașina s-a încolăcit de un alt copac, pe partea pasagerei din dreapta.

Impactul a fost unul extrem de violent. A fost nevoie de intervenția unui echipaj al ISU Buzău, de la Descarcerare, pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a tinerei pasagere a mașinii. Ca prin minune, șoferul a scăpat doar cu răni ușoare și a asistat neputincios la operațiunea contra-cronomteru a pompierilor.

Victima a fost trasportată cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, unde a primit îngrijiri medicale. După o primă evaluare, medicii spun că femeia se află în afara oricărui pericol.

La spital a fost transportat și șoferul vinovat de producerea accidentului, unde i s-au recoltat probe biologice, rezultatul fiind negativ.

Zgomotul asurzitor al impactului mașinii cu cei doi copaci a scos din casă zeci de oameni care locuiesc în zonă. Ei sunt sigur că șoferul mașinii circula cu viteză mare, altfel nu își explică felul în care arată mașina după accident.

Traficul pe DN 10 Buzău - Brașov, în zona unde s-a produs evenimentul rutier, a fost restricționat. Timp de aproape o oră, s-a circulat alternativ pe o singură bandă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite