Un tânăr fără permis auto a fugit din benzinărie cu poliția după el, a lovit un pieton, apoi a ieșit pozitiv la canabis

0
0
Publicat:

Un șir de evenimente au fost provocate vineri noapte, în judeţul Buzău, de un tănăr de 27 de ani, fără permis, care a condus o maşină cu numere de înmatriculare false. A făcut plinul într-o benzinărie, fără să plătească, şi, cu poliţia pe urmele sale, a accidentat un pieton, după care s-a oprit într-un gard.

Agentul de poliție a fost și el rănit SURSA IPJ Buzău
Agentul de poliție a fost și el rănit SURSA IPJ Buzău

Mașina de poliție care încerca să-l ajungă din urmă a lovit, la rândul ei, un cap de pod şi a ricoşat într-un stâlp. Agentul aflat la volan a fost rănit.

„În timp ce un echipaj de poliție desfășura activități de supraveghere și control al traficului pe DJ 203 P, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism dat în consemn pentru faptul că a alimentat cu combustibil la o stație de distribuție carburant din Râmnicu Sărat și nu a achitat, însă acesta nu a oprit, continuându-și deplasarea”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii au început urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate.

În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngriji medicale, șoferul autospecialei de poliție și pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Masina a ajuns într-un gard SURSA IPJ Buzău
Masina a ajuns într-un gard SURSA IPJ Buzău

Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că șoferul de 27 de ani nu avea permis de conducere, mașina pe care o conducea era neînmatriculată și avea numere false.

Tânărul de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând sa fie transportat la sediul Poliției municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri