Autoturism străpuns de bara de protecţie a drumului. Accidentul teribil s-a produs în Neamţ

0
Publicat:

Neatenţia în conducere a unui bătrân aflat la volan a provocat un accident teribil în Neamţ. Trei persoane au fost rănite când un autoturism a fost străpuns de bara de protecţie a drumului.

Trei persoane au fost rănite FOTO ISU Neamț
Trei persoane au fost rănite FOTO ISU Neamț

Duminică, 15 ianuarie 2023, poliţişti şi pompierii nemţeni au fost sesizaţi, în jurul orei 16.30, să intervină la un accident rutier petrecut pe DJ 155, în apropiere de Bodeşti, Neamț. Din primele cercetări a reieşit că un bărbat de 70 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei, intrând într-un parapet metalic.

Practic, şoferul nu a mai controlat maşina cu câţiva metri înainte de o structură din tablă ondulată groasă, nu a mai putut-o evita, astfel că ea a intrat prin parbriz şi a ieşit prin geamul din dreapta spate a autovehicului. 

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a două pasagere. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor în care a avut loc accidentul“, a transmis Poliţia Neamţ.

Conducătorul auto şi femeie de 66 de ani au fost preluate de SMURD şi transportate la Unitatea de primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. În stare foarte gravă era o altă femeie, care a fost stabilizată la locul tragediei, în timp ce un al patrulea ocupant al maşinii a scăpat fără nicio leziune.

Un singur pasager a scăpat nevătămat FOTO Poliția Neamț
Un singur pasager a scăpat nevătămat FOTO Poliția Neamț

Tot în ziua de 15 ianuarie, dar în jurul orei 03.00, un alt accident grav a avut loc în apropiere de municipiul Piatra Neamţ, pe DN 15, la Dumbrava Roşie. Un şofer de 41 de ani, din cauza stării în care se afla, a intrat cu maşina într-un stâlp. Testul avea să arate că avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ. Echipajul SMURD de la Punctul de lucru Roznov, care se întorcea dintr-o misiune, a intervenit şi scos din autoturism un bărbat cu traumatisme la nivelul capului. A fost transportat la UPU Piatra Neamţ“, a comunicat ISU Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite