Încă o tragedie pe drumurile Neamţului. Doi morţi după un impact frontal FOTO

0
Publicat:

Un nou accident a avut pe drumurile Neamţului, de neînţeles fiind ce se petrece în această lună pe arterele rutiere. Ultima tragedie, care s-a petrecut astăzi, 28 octombrie, s-a soldat cu doi morţi după un impact frontal.

Două persoane au decedat, iar una a fost rănită grav FOTO Direcția de Drumuri Iași
Două persoane au decedat, iar una a fost rănită grav FOTO Direcția de Drumuri Iași

Nedoritul incident a avut loc în jurul orei 12.00, pe Drumul Naţional 15C, Piatra Neamţ - Târgu Neamţ, în localitatea Dobreni. Pe lângă cele două persoane decedate, o femeie a fost grav rănită, fiind transportată la Centrul de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

„În timp ce un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Braşov, conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamţ, care circula din sens opus“, a transmis Poliţia Neamţ.

La locul unde s-a produs accidentul cu doi morți, au fost trimise echipaje de la Serviciul de Ambulanţă şi  de la ISU „Petrodava“, deoarece toate cele trei persoane erau încarcerate. Pentru şoferi nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa.

„Pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor trei persoane. Din păcate, conducătorii celor două autoturisme nu prezentau semne vitale. Din interiorul unui autoturism a fost descarcerată şi femeie de 67 de ani. Aceasta a fost preluată, în stare gravă, de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la spital“, a comunicat ISU.

Ultimul accident mortal a avut loc pe data de 26 octombrie 2022. În jurul orei 06.30, pe Drumul Naţional 15, în localitatea Dumbrava Roşie, un şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, acroşând pe partea carosabilă, un pieton de 56 de ani, care a decedat pe loc.

Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri FOTO ISU Neamț
Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri FOTO ISU Neamț

În acest an, până astăzi, 28 octombrie, în evenimente rutiere şi-au pierdut viaţa 42 de persoane, 12 fiind înregistrate doar în luna octombrie. La bilanţul sumbru al accidentelor se adaugă şi cele câteva zeci de persoane care au suferit leziuni foarte grave. În cel mai grav dintre au decedat patru persoane.

Toate din aceeaşi familie. S-a întâmplat pe 13 octombrie, la ora 03.30. Într-o maşină erau şase persoane, care se întorceau de la pelerinajul la Sfânta Parascheva, la Iaşi. Pe E85, cel de la volan nu a acordat prioritate unei autoutilitare. Au decedat un bărbat de 35 de ani, o femeie de 31 de ani, copilul lor de 9 ani şi un nepot de 11 ani.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite