Politehnica Iaşi dă piept cu CSA Steaua. Cele două echipe se bat pentru primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politehnica Iaşi continuă lupta pentru promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc. Gruparea moldavă are marţi, 11 aprilie, un meci extrem de important, în Ghencea.

Politehnica Iaşi SURSĂ Arhiva Adevărul
Politehnica Iaşi SURSĂ Arhiva Adevărul

Băieţii antrenaţi de Leo Grozavu urmează să întâlnească pe CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă ce contează în ocuparea primei poziţii din play-off-ul ligii secunde. În acest moment, ieşenii sunt în fruntea clasamentului, reuşind să acumuleze un total de 44 de puncte.

Steaua, o nucă tare

Chiar dacă CSA Steaua Bucureşti nu are dreptul de a promova în Liga 1, gruparea din Ghencea este o nucă tare pentru toate echipele care doresc să evolueze în primul eşalon în sezonul viitor. Astfel, roş-albaştrii ocupă a doua poziţie a clasamentului, cu 43 de puncte.

Băieţii antrenaţi de Daniel Opriţa vin după o înfrângere usturătoare, suferită în deplasare. Aceştia au pierdut cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, o altă formaţie ce emite pretenţii la promovare. Bucureştenii s-au văzut conduşi cu scorul de 3-0 la pauză, reuşind să reducă diferenţa de scor în partea a doua a meciului, prin dubla semnată de Bodişteanu. 

Chiar dacă CSA Steaua nu are dreptul de a promova, conducerea echipei susţine că va face toate demersurile pentru ca performanţa sportivă să fie răsplătită prin promovare. 

Iaşul vrea să răzbune egalul cu Buzăul

Politehnica Iaşi este văzută ca principala favorită la promovarea în prima ligă. Moldovenii vin după un rezultat de egalitate, remizând cu scorul de 1-1, pe teren propriul, în faţa celor de la Gloria Buzău. 

Din cauza zăpezii care a căzut peste întreaga regiune a Moldovei săptămâna trecută, Politehnica Iaşi a fost nevoită să se deplaseze la Bucureşti cu mai multe zile înaintea partidei. Astfel, conducerea echipei s-a asigurat că jucătorii vor beneficia de cele mai bune condiţii de pregătire, la baza de la Mogoşoaia. 

La doar patru zile după meciul din Ghencea, ieşenii se întorc pe Stadionul Emil Alexandrescu din Copou, unde vor întâlni pe Unirea Dej. În ultima etapă a turului, moldovenii vor da piept cu Dinamo Bucureşti, echipă care are ca obiectiv promovarea în pima ligă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite