Ştefan Lătescu, pregătit să lupte pentru titlul mondial. Victorie spectaculoasă în K1 World Grand Prix Japan

0
Publicat:

Ştefan Lătescu, luptător în vârstă de 21 de ani, legitimat la Scorpions Iaşi, continuă să facă impresie bună în Japonia. Acesta a reuşit a doua victorie prin KO şi l-a învins pe Seiya Tanigawa.

Stefan Lătescu
Stefan Lătescu

Lătescu şi-a asigurat victoria încă din repriza a doua, în cadrul Galei K'Festa 6 din K1 World Grand Prix de la Tokyo. Astfel, ieşeanul pregătit de antrenorul Mihai Constantin începe să devină un nume tot mai sonor în K1. În decembrie 2022, Lătescu îl învingea, la debutul în K1, pe Iranianul Mahmoud Sattari, fost campion mondial, care era neînvins în K1 până la meciul cu luptătorul român. 

Ştefan Lătescu poate lupta pentru titlul mondial

Tanigawa, luptătorul învins de Lătescu în Japonia, este fost campion mondial de kyokushin şi campion mondial de karate. Această victorie i-a deschis ieşeanului drumul către un meci pentru titlul mondial. Chiar Mihai Constantin, antrenorul sportivului ieşean, declara înainte de meci că acest lucru este foarte probabil. 

,,Dacă totul va fi bine, vom avea un meci pentru titlul mondial. Sunt sigur că Ştefan va face o figură frumoasă şi va câştiga, iar după aceea vom avea un meci de titlu mondial. Nu îl subestimez pe japonez, este campion mondial, luptă pe o arenă imensă în Tokyo, va fi o atmosferă incendiară acolo, presiune mare. Vom si singuri împotriva tuturor acolo, dar suntem obişnuiţi cu presiunea şi sunt sigur că Ştefan va face un meci mare", preciza Mihai Constantin, înainte de meciul din Japonia. 

Entuziasm după victoria din Japonia

La finalul meciului, antrenorul Mihai Constatin a vorbit despre cum a fost experienţa din Japonia dar şi despre dificultăţile întâmpinate pe drum. 

,,Vă salutăm pe toţi din Tokyo, suntem foarte bucuroşi. A fost o victorie asigurată în repriza a doua, aşa cum a reuşit Ştefan şi în meciul din Japonia cu Sattari. A fost un drum foarte greu, de aproape 50 de ore, pentru că am pierdut avioane şi s-a acumulat oboseala. Data viitoare vom face tot posibilul să venim cu trei sau patru zile înainte. A fost şi diferenţa de fus orar dar nu ne plângem, mergem înainte", a spus atrenorul Mihai Constantin la finalul meciului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite