Debut cu dreptul în play-off. Politehnica Iași se impune la Galaţi și rămâne favorita la promovare

0
Publicat:

Politehnica Iaşi continuă parcursul perfect în liga secundă a fotbalului românesc şi rămâne principala favorită la promovarea în primul eşalon. Trupa antrenată de Leo Grozavu a reuşit un nou rezultat important, la Galaţi.

Politehnica Iaşi
Politehnica Iaşi

Ieşenii s-au impus pe terenul rivalei de tradiţie, învingând cu scorul de 2-1, după un început ezitant de meci.

Politehnica s-a văzut condusă cu scorul de 1-0, în minutul 11 al partidei, primind gol în urma unei lovituri libere. Centrarea oţelarilor s-a transformat în gol, când Cisotti a reuşit să devieze mingea în poarta Iaşului.

Cu toate acestea, băieţii lui Leo Grozavu au reacţionat foarte rapid şi au reuşit egalarea la doar un minut de la primirea golului. Cătălin Itu a reuşit să-l execute pe portarul Pop după ce a primit o pasă în centrul careului şi a dus scorul la 1-1.

Acesta a fost şi scorul înregistrat la pauză, Iaşul semnând alte câteva ocazii importante în primele 45 de minute. În minutul 25, căpitanul Ghiocel a lăsat-o pe Oţelul în 10 oameni, după o intrare dură la Cătălin Itu.

Iaşul se impune după pauză, cu o reuşită superbă

Gazdele au avut o ocazie importantă la începutul reprizei secunde, când Yabre a şutat periculos din mijlocul careului, mingea fiind prinsă de portarul Jankov.

Politehnica Iași, având un om în plus, a reuşit să preia frâiele partidei, iar schimbările făcute de Leo Grozavu au adus victoria Politehnicii. Intrat în minutul 67, Dumitru a reuşit să-l lobeze pe portarul Pop chiar la prima atingere a balonului, stabilind astfel scorul final.

După această victorie, Iaşul este în continuare principala favorită la promovarea în prima ligă. Politehnica ocupă prima poziţie a clasamentului din play-off, acumulând, până în prezent, nu mai puţin de 43 de puncte. 

Oţelul Galaţi păstrează în continuare şanse importante la promovare, acumulând 36 de puncte. Gălăţenii ocupă poziţia a treia a clasamentului, fiind în spatele Iaşului şi a celor de la CSA Steaua, grupare ce nu are dreptul de a promova în primul eşalon al fotbalului românesc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite