Politehnica Iaşi şi-a aflat programul din play-off-ul ligii secunde. Ieşenii, mari favoriţi la promovare

0
Publicat:

Politehnica Iaşi a aflat astăzi, 13 martie, programul pe care îl va avea în play-off-ul ligii secunde. Astfel, ieşenii vor debuta în deplasare, în faţa adversarilor de tradiţie de la Oţelul Galaţi.

Stadion Politehnica Iaşi SURSĂ Arhiva Adevărul
Stadion Politehnica Iaşi SURSĂ Arhiva Adevărul

În a doua etapă a turului, elevii antrenaţi de Leo Grozavu vor primi vizita celor de la Gloria Buzău, echipă clasată pe poziţia a cincea a clasamentului la finalul sezonului regulat.

În a treia etapă, moldovenii se vor deplasa la Bucureşti, urmând să întâlnească, pe stadionul Ghencea, pe CSA Steaua. Bucureştenii au terminat sezonul regulat pe prima poziţie a clasamentului, la egalitate de puncte cu Politehnica Iaşi. Cu toate acestea, CSA nu are drept de promovare în primul eşalon al fotbalului românesc. 

Iaşul întâlneşte Dinamo în ultima etapă a turului

În penultima etapă a turului, Politehnica Iaşi va întâlni pe Unirea Dej, echipă care s-a clasat pe poziţia a patra a clasamentului, reuşind să acumuleze nu mai puţin de 32 de puncte, cu opt mai puţin faţă de Poli. 

În ultima etapă a turului, Iaşul va da piept cu Dinamo Bucureşti. Câinii roşii au, în acest moment, un moral foarte bun. Aceştia au reuşit să prindă un loc de play-off pe ultima sută de metri şi speră într-o revenire în prima ligă chiar în sezonul următor. 

Victorii pe linie în 2023

Iaşul a avut un început de an foarte bun. Astfel, gruparea din Copou a reuşit trei victorii consecutive, iar jocul bun arătat în teren şi condiţiile existente în cadrul clubului îi transformă pe elevii lui Leo Grozavu în favoriţi la promovare. În primul meci al acestui an, Politehnica s-a impus cu 4-1, pe teren propriu, în faţa celor de la CSC 1599 Şelimbăr.

În al doilea meci, Iaşul a învins, în deplasare, pe Politehnica Timişoara, scor 3-1. Ultima victorie din sezonul regulat a fost înregistrată chiar pe Emil Alexandrescu, în Copou.

Ieşenii s-au impus categoric, scor 3-1, în faţa Progresului Spartac, echipă care va juca în play-out, după ce a reuşit să acumuleze doar 17 puncte în sezonul regulat. 

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri