Șapte persoane, între care o fată de 11 ani, rănite într-un accident pe DN 68, în zona Hațeg

0
Publicat:

Şapte persoane, între care o fată de 11 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie produs sâmbătă după-amiază pe DN 68, între localităţile Toteşti şi Haţeg, pentru victima minoră fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD care să o transporte la un spital din Timişoara.

Cinci ambulanţe au acordat primul ajutor răniţilor. FOTO Shutterstock
Cinci ambulanţe au acordat primul ajutor răniţilor. FOTO Shutterstock

În accident au fost implicate trei autoturisme. Poliţia face cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres.

  Pentru salvarea celor şapte victime, dintre care două erau blocate în maşini, au intervenit pompierii militari din Toteşti, Bretea Română, Baru şi Hunedoara. De asemenea, cinci ambulanţe au acordat primul ajutor răniţilor.

Pompierii au acţionat de urgenţă pentru descarcerarea celor două persoane - un bărbat în vârstă de 24 de ani şi o femeie în vârstă de 65 de ani, care au fost extrase în siguranţă, fiind conştiente şi cooperante. La locul evenimentului, toate cele şapte victime au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spitalele din Haţeg, Hunedoara, Deva şi Petroşani", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, a precizat IPJ Hunedoara. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite