Incident straniu în centrul municipiului Deva. Copil smuls din brațele mamei de un tânăr necunoscut

0
Publicat:

Un tânăr care s-ar fi aflat sub influența drogurilor a încercat să smulgă un copil de doi ani și jumătate din brațele mamei sale. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Deva.

Bărbatul a fost imobilizat. Foto: Știri din Hunedoara
Bărbatul a fost imobilizat. Foto: Știri din Hunedoara

Mai mulți trecători au intervenit, marți, în ajutorul unei femei, care a fost atacată pe o stradă din Deva, de un tânăr.

Agresorul a încercat să îi smulgă femeii copilul, în vârstă de doi ani și jumătate,  pe care aceasta îl ținea în brațe. Bărbatul a fost imobilizat, iar localnicii au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Incident grav în Deva

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras din Deva, un tânăr, posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, fără motiv, ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii l-au adus pe tânăr la spitalul de psihiatrie din Zam, Hunedoara, pentru a fi evaluată starea sa psihiatrică.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun”, a informat Bogdan Nițu, reprezentantul IPJ Hunedoara.

Fenomen îngrijorător în Hunedoara

Judeţul Hunedoara se confruntă cu un fenomen îngrijorător. Numărul tinerilor consumatori de droguri a crescut alarmant, iar vârsta de debut a consumului a scăzut mult.

Mai mult de opt la sută dintre elevii de liceu din judeţul Hunedoara au consumat droguri cel puţin o dată în ultimul an, arată un raport prezentat recent de Prefectura Judeţului Hunedoara, realizat de reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Antidrog, ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Hunedoara.

Numărul consumatorilor a crescut alarmant în ultimii ani, potrivit autorităţilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite