O femeie a pierdut economiile de-o viaţă după ce a lăsat în casă o escroacă: pagube de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Petroşani a rămas fără economiile de-o viaţă după ce a primit în locuinţă o necunoscută care i-a prezentat câteva promoţii la detergenţi.

O pensionară din Petroşani a reclamat Poliţei că miercuri dimineaţa la uşa locuinţei sale s-a prezentat o femeie necunoscută, care s-a recomandat ca fiind angajată a unui magazin şi care s-a oferit să îi prezinte unele produse de menaj (detergenţi, deodorant etc.).

Vârstnica şi-a invitat oaspetele în bucătărie şi a asistat la o scurtă demonstraţie a utilităţi produselor.

„A doua zi, fiul reclamantei a constatat faptul că mamei sale i-au fost sustrase dintr-un dulap din dormitor diferite sume de bani: 3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline şi 1.200 de lei. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al nspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea ascensiunii interlopilor care au îngrozit Hunedoara în anii 2000, oraşul ajuns sub asediul mafiei fierului

Secretele temutului interlop achitat de o condamnare de 10 ani: cum funcţiona reţeaua de teroare a lui Cristian Litera

Lovitură de teatru după 13 ani în dosarul mafiei fierului vechi, ancheta coordonată de Traian Berbeceanu şi Codruţa Kovesi

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite